Avondje Leids debatteren

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Op woensdagavond 14 november houden de Leidse Studiekring Over Strafrecht, Corpus Delicti en JFV Grotius een gezamenlijke debatavond en kun jij met je medestudenten debatteren over de zaak.

Mr. drs. L. Noyon trapt de debatavond af met een inleiding over een strafzaak en de bijbehorende theorie. Officier van justitie M.S. Warnaar en advocaat mr. M. Lochs (Spong advocaten) zullen vervolgens beide kanten van de zaak belichten. Hierna kiezen de studenten een kant en gaan tegen elkaar debatteren over de zaak. De zaak wordt uiteindelijk gesloten met het vonnis van senior rechter A mr. J.H. Janssen.

Heb jij zin in een leuke inhoudelijke avond? Schrijf je in via de website van JFV Grotius of stuur een e-mail naar bestuur@jfvgrotius.nl. De avond begint om 19 uur.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top