Banning breidt uit naar Amsterdam, New York en Singapore

Delen:

Beeld bij Banning breidt uitAdvocatenkantoor Banning uit Den Bosch opent een kantoor in Amsterdam en eenmanskantoortjes (hubs) in New York en Singapore. Banning advocaten & fiscalisten verbreedt hiermee zijn nationale en internationale dienstverlening.

Eén van de pijlers onder de uitbreiding is een team van internationaal opererende fiscalisten, dat sinds 2015 onder leiding staat van John Linders en Jan-Gerben Smallenbroek. De oprichting van nieuwe de vestigingen betekent een uitbreiding met zeventien advocaten.

Inmiddels werken er vijftien advocaten in Amsterdam. “De markt vraagt dat we daar zitten,” zegt Smallenbroek over de Amsterdamse vestiging. “We hebben nogal wat klanten in de regio. Bovendien hebben veel Brabantse bedrijven hun vleugels uitgeslagen, ook internationaal, en dan is een kantoor in Amsterdam een logische stap.” Ook speelt voor Banning een rol dat jonge mensen meestal liever in Amsterdam werken dan in Den Bosch.

De nieuwe advocaten die Banning heeft aangetrokken zijn in Den Bosch begonnen om het DNA van het kantoor mee te krijgen. In de woorden van Smallenbroek: “Toegankelijk, betrokken en hoogwaardige expertise tegen Brabantse tarieven.”

De vestigingen in Azië en de Verenigde Staten hebben een zogenaamde hub-functie voor nationale en internationale cliënten die behoefte hebben aan advies in Europa, Azië en Amerika. Smallenbroek: “Door onze fysieke aanwezigheid kunnen wij snel en efficiënt optreden.” Banning werkt samen met buitenlandse kantoren.

Het Amsterdamse kantoor aan de James Wattstraat 100 wordt vandaag (6 oktober) geopend. De vestiging in Singapore wordt op 18 en 24 oktober 2016 geïntroduceerd met lezingen over zakendoen in Azië. In het vierde kwartaal van 2016 volgt de opening van de vestiging in New York. Het hoofdkantoor van Banning – opgericht in 1965 – blijft in Den Bosch. De Rotterdamse vestiging werd anderhalf jaar geleden gesloten.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven