Annelie Lourens (At Osborne): Ons netwerk is van grote waarde

Ook AT Osborne merkt dat het in deze tijd lastig is om goede professionals te vinden. "Met alleen maar een heldere werkgeverspropositie red je het, ook als Great Place to Work, helaas niet meer. Toch lukt het vaak wel om talent aan te trekken. Ons netwerk is daarin van grote waarde."

Delen:

Annelie Lourens (AT Osborne)

HR-manager Annelie Lourens: “Wij helpen nieuwe collega’s graag om te groeien in ons vak, of je nu ervaren bent of net van de universiteit komt. De carrière van elke nieuwe collega start met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het in de praktijk kennismaken met het werk als adviseur. Deze manier van verwelkomen stellen de nieuwe Osborners erg op prijs. 

Als nieuwe Osborner volg je elf inhoudelijke academy’s die je wegwijs maken in ons werkveld. Young Osborne professionals (yoppers) zijn bij ons direct volwaardige adviseurs. Om dit te faciliteren, volgt de yopper met andere young professionals een mooi vaardigheidsprogramma ter ondersteuning van hun ontwikkeling. We hebben daarin oog voor de yopper als individu: wie ben je, wat breng je mee, waar ben je goed in? Ons werk kenmerkt zich door veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Binnen de focus van ons kantoor, heeft de yopper de ruimte om zich te ontwikkelen in die richting die de yopper aanspreekt. Onze yoppers hebben diverse studieachtergronden, waaronder zowel publiek als privaatrechtelijk, zoals ook Ivo Westra laat zien.

Wat ons bijzonder maakt, is de vrijheid om het werk zelf in te richten en datgene te doen waar iemand energie uit haalt, met oog voor een goede werk-privé balans. Onze consultants werken zowel bij de klant, op onze locaties in Baarn en Utrecht centrum of thuis. We zijn harde werkers, maar we zijn ook een hecht team dat successen viert. We vinden plezier maken net zo belangrijk en organiseren geregeld teamuitjes, borrels, lezingen en sportactiviteiten.

Bij AT Osborne staan actuele onderwerpen hoog op de agenda. Onze mensen zijn enorm betrokken en gemotiveerd om de wereld een beetje mooier te maken. Heel bewust is de duurzame leefomgeving onze strategische focus in ons werk en in onze eigen footprint. We vinden dat we zelf het goede voorbeeld moeten geven. Met de werkgroep Diversiteit & Inclusie willen we de organisatie op dit vlak een stap verder brengen en zorgen dat iedereen zich hier welkom en thuis voelt. Speciaal voor wie meer wil weten hebben we een koffiebutton op onze website. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om laagdrempelig een kopje koffie te komen drinken.” 

Annelie Lourens is HR-manager bij AT Osborne.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven