Benoemingen partners CMS DSB per 1 januari 2008

CMS Derks Star Busmann heeft 8 personen benoemd per 1 januari 2008. Mark Ziekman is benoemd tot aandeelhouder, Petra Heemskerk is net als Hein van der Meer en Eric Vorst benoemd tot junior partner. Tot slot zijn David Bos, Dian Brouwer, Erika Samuels Brusse-van der Linden, Suzanne Simonis benoemd tot salaried partner.

Mark Ziekman maakt sinds 2005 als advocaat deel uit van de praktijkgroep Corporate & Commercial van CMS Derks Star Busmann. Daarvoor werkte hij bij NautaDutilh. Mark Ziekman heeft ruime ervaring met fusies en overnames, procederen en arbitrages. Hij staat cliënten bij o.m. tijdens en na afgebroken onderhandelingen, claims onder garanties bij overnames, bestuurdersaansprakelijkheid, ondernemingsrechtelijke vorderingen en procedures tegen soevereine staten. Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar logistieke dienstverlening.

Petra Heemskerk is sinds 2006 werkzaam als advocaat binnen de praktijkgroep Vastgoed & Overheid van CMS Derks Star Busmann. Zij is advocaat sinds 1997 en werkte eerder voor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Petra is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht. Zij richt zich met name op het begeleiden van aanbestedingsprocedures en het mederedigeren van aanbestedingsdocumenten en het voeren van aanbestedingsgeschillen. Daarnaast adviseert zij omtrent aanbestedingsrechtelijke aspecten van gebiedsontwikkeling en PPS. Petra heeft als docent Aanbestedingsrecht gewerkt voor de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (Nevi). Thans is zij lid van de redactie van het tijdschift Bouwrecht en is zij docent bij de Grotius Academie.

Hein van der Meer is sinds 2002 werkzaam als advocaat binnen de praktijkgroep Vastgoed & Overheid van CMS Derks Star Busmann. Daarvoor werkte hij bij Andersen Legal. Hein is gespecialiseerd in projectontwikkeling en nieuwbouw, goederenrechtelijke constructies (w.o. splitsing in appartementsrechten), adviezen en procedures omtrent geschillen binnen verenigingen van eigenaars, vastgoedtransacties tussen beleggers, zekerheidsrechten, behandeling van geschillen, de notariële en fiscale aspecten van vastgoedtransacties en het opstellen van overeenkomsten.

Erik Vorst is sinds 2002 als kandidaat-notaris verbonden aan de praktijkgroep Corporate / Corporate Finance van CMS Derks Star Busmann. Zijn kennis en ervaring spitst zich met name toe op het ondernemings- en rechtspersonenrecht in brede zin en het effectenrecht. Zijn aandachtsgebieden betreffen o.m.: (internationale) joint ventures, fusies en overnames, venture capital, beleggingsfondsen, corporate governance, reorganisaties en splitsingen, syndicaatsfinancieringen, zekerheden en werknemersparticipatieplannen.

David Bos is sinds 2000 als advocaat werkzaam bij CMS Derks Star Busmann in de praktijkgroep Banking & Finance. Daarvoor werkte hij als bedrijfsjurist bij DaimlerChrysler Capital Services (debis) Netherlands BV. David adviseert en voert gerechtelijke procedures voor banken, financieringsinstellingen, lease- en factoringmaatschappijen alsmede (grotere) ondernemingen (en hun bestuurders) op het terrein van bank-, financierings-, zekerheden-, goederen-, insolventie- en bestuurdersaansprakelijkheidsrecht.

Dian Brouwer is sinds 2006 werkzaam als advocaat binnen de praktijkgroep Strafrecht van CMS Derks Star Busmann. Eerder werkte hij voor Sjöcrona Van Stigt en was hij zes jaar docent en onderzoeker aan de Rijksuniversiteit Groningen. Dian heeft ruime ervaring, met name in fiscaal-economische strafzaken. Hij heeft bijstand verleend in grote fiscale fraude zaken, in zaken met betrekking tot handel met voorwetenschap en in de Ahold-zaak. Daarnaast is hij gespecialiseerd in strafcassaties.

Erika Samuels Brusse-van der Linden is sinds 2002 advocaat binnen de praktijkgroep Vastgoed & Overheid van CMS Derks Star Busmann. Daarvoor werkte zij bij De Kempenaer Adv. en het Arrondissement Amsterdam. Erika is actief op het gebied van milieurecht, ruimtelijke ordening, subsidie- en bestuursrecht en behandelt o.m. bouw- en milieuvergunningsprocedures, bestemmingsplan- en vrijstellingsprocedures, handhavingsprocedures, procedures o.g.v. de APV, de Drank- en Horecawet en de Wet op de Kansspelen.

Suzanne Simonis is sinds 2004 werkzaam als kandidaat-notaris binnen de praktijkgroep Onroerendgoedrecht en Corporate. Eerder werkte zij voor Hermans & Schuttevaer. Zij is gespecialiseerd in onroerend goedrecht en begeleidt grote verkooptrajecten (onderhandelingen, koopovereenkomst casu quo turnkey-overeenkomst, akte van levering, financiering). Daarnaast begeleidt zij de ontwikkeling van grootschalige bouwprojecten, maar is ook actief op het gebied van particulier onroerend goed en registergoederen.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven