Bestuur gerechtelijk deskundige van start

Delen:

Onlangs presenteerde het College van bestuur van het Nederlands Register Gerechtelijk Deskundigen (NRGD) zich middels een nieuwsbrief. Op 1 juli aanstaande treedt de Wet deskundige in strafzaken in werking. Als gevolg daarvan zal het NRGD, een belangrijk onderdeel van deze wet, ook van start gaan. Een onafhankelijk, breed samengesteld College vormt het bestuur van het deskundigenregister.

Het College heeft tot taak de kwaliteit van forensisch deskundigen te bevorderen en beslist over de inschrijving van deskundigen in het register. In de nieuwsbrief kan kennis worden gemaakt met de zeven beoogde leden van het College. Overwogen wordt het College met nog twee leden uit te breiden. In een persoonlijk interview geven de beoogde leden in deze speciale nieuwsbrief antwoord op vragen over een aantal zaken die het verleden, heden en de toekomst van het register raken.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven