Brinkhof benoemt drie nieuwe partners en twee counsels

Brinkhof kondigt met trots de benoeming aan per 1 januari 2021 van drie nieuwe partners, Dorien Verhulst, Jan Pot en Rien Broekstra en van twee nieuwe counsels, Anke Strijbos en Teun Burgers.

Delen:

ZN_210112_Depositphotos_68260349_s-2019-e7b448c0

Dorien Verhulst is gespecialiseerd in het informatierecht met een focus op de regulering van online platforms, toegang tot data en reputatiebescherming. Jan Pot en Rien Broekstra procederen beiden in complexe octrooigeschillen, zowel op nationaal als internationaal niveau. Pot is tevens advocaat bij de Hoge Raad en vertegenwoordigt cliënten in cassatie in aan intellectuele eigendom en informatierecht gerelateerde geschillen.

“Met de benoeming van Pot en Broekstra bestendigt Brinkhof haar leidende positie op het gebied van octrooirecht en met Pot haalt zij bovendien cassatie-expertise in eigen huis”, aldus het kantoor. “Verhulst versterkt Brinkhof’s snel groeiende praktijkgroep rondom online platforms en de data-economie. Anke Strijbos voegt daaraan specialistische kennis toe op het gebied van collectieve (muziek)rechten, softwaregeschillen, privacyrecht en platformaansprakelijkheid. Teun Burgers adviseert en onderhandelt over commerciële contracten met een focus op software en IT.”

Quinten Kroes, lid van het dagelijks bestuur van Brinkhof zegt over deze benoemingen: “Wij zijn ongelofelijk trots dat wij drie nieuwe partners en twee nieuwe counsels hebben kunnen benoemen. Zij belichamen Brinkhofs toonaangevende marktpositie en helpen ons onze cliënten op het hoogste niveau te bedienen. Hun benoeming laat zien dat Brinkhof een prachtige broedplaats is voor juridisch toptalent. Met de benoeming van deze advocaten verstevigt Brinkhof haar positie voor de toekomst.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven