Carrièrewisselingen bij Buren van Velzen Guelen NV, Baker & McKenzie

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online bij deze rubriek waren vermeld en die op de webredactie zijn binnengekomen.

Carolijn-KrensNa haar overstap van advocatuur naar het bedrijfsleven, is Carolijn Krens per 1 november 2011 weer als advocaat werkzaam. Zij is medewerker bij Aantjes Advocaten in Den Haag, gespecialiseerd in arbeidsrecht, met een bijzondere focus op social media.

Charlotte J. van SteenderenVan Steenderen MainportLawyers B.V. te Rotterdam heeft mr. Charlotte J. van Steenderen als advocaat-medewerker aangetrokken voor de algemene maritieme praktijk met bijzondere aandacht voor scheepsbouw en conversieprojecten. Charlotte van Steenderen was sedert juni 2007 werkzaam als advocaat bij Houthoff Buruma N.V. in de praktijkgroep Corporate Litigation, waar zij zich met name bezighield met aanbestedings- en bouwrecht. Zij vangt haar werkzaamheden aan per 1 december 2011.

Louwrens Phoelich is per 1 december 2011 als Senior Legal Counsel werkzaam bij Huawei. Louwrens: “De kans om bij een Chinese multinational de juridische functie voor de West Europese ‘Enterprise Business’ op te zetten kon ik niet voorbij laten gaan.”

Vanaf 21 november 2011 versterkt Paul Deloo de eerder dit jaar geopende Amsterdamse vestiging van Buren van Velzen Guelen NV. Deloo is afkomstig van de Haagse vestiging waar hij vanaf 2008 als notaris werkzaam is geweest.
Paul Deloo is actief in de nationale en internationale corporate transactie praktijk met een bijzondere aandacht voor private equity, financieringen, herstructureringen, reorganisaties, joint ventures, splitsingen en corporate governance.

jornt-hoekstraPer 1 december 2011 is Jornt Hoekstra het team van Legal Work Force komen versterken. Voor zijn overstap was Jornt werkzaam bij Legadex als juridisch consultant. Zijn ervaring met recruitment en sales neemt hij mee uit een eerder dienstverband. Jornt zal zich als consultant bij Legal Work Force voornamelijk gaan toeleggen op de werving en selectie van juristen met 0 t/m 5 jaar werkervaring.

vreeburg moniqueMonique Vreeburg (1963) zal per 1 januari 2012 partner worden bij Van Benthem & Keulen en deel gaan uitmaken van de praktijkgroep Ondernemingsrecht. Zij is van 1 januari 1986 tot 1 januari 2012 als advocaat bij Houthoff Buruma werkzaam geweest, vanaf 1 januari 1995 als partner. Monique Vreeburg specialiseert zich in het bijzonder op fusies en overnames, joint ventures en commerciële contracten. Op deze gebieden adviseert zij haar cliënten, stelt zij de benodigde contract documentatie op en voert zij procedures. Monique Vreeburg is huisadvocaat van meerdere middelgrote en grote bedrijven. Zij treedt regelmatig op als coördinator van grote projecten waarin diverse rechtsgebieden samenkomen.

Westerburgen EricEric Westerburgen heeft zich per 1 januari 2012 als partner verbonden aan Baker & McKenzie. Hij is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van fiscaal gedreven internationale corporate en business herstructureringen, transfer pricing en supply chain projecten. In zijn werkzaamheden zal hij zich in het bijzonder richten op Noord-Amerika. Eric Westerburgen gaat Baker & McKenzie’s US Focus Group leiden. Hiervoor was hij werkzaam als partner bij Ernst & Young.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven