Personalia

Carrièrewisselingen bij Haagstate Advocaten, Dentons Boekel, Linklaters

Hieronder een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de (web)redactie zijn binnengekomen.

Laurence BaetenLAURENCE BAETEN heeft zich per 1 september aangesloten bij de arbeidsrechtsectie van Haagstate Advocaten in Den Haag. Baeten was voorheen werkzaam bij Ploum Lodder Princen advocaten.

MARCEL JANSSEN is 1 oktober begonnen als partner bij Dentons Boekel. Hij is hoofd Banking and Finance in Amsterdam en is samen met een team van drie medewerkers − TESS ISRAËL, JACK SCHRIJVER en GERARD KOSTER − overgestapt van Baker McKenzie.

Dick HoflandDICK HOFLAND, die sinds oktober 2014 leiding geeft aan de belastingadviespraktijk van Linklaters in Amsterdam, is per 1 juli benoemd tot Global Practice Head Tax. Hij is specialist op het terrein van Nederlands en internationaal belastingrecht.

SJORS ZUETHOFF is sinds september verbonden aan Wijn & Stael in Utrecht. Hij maakt deel uit van de sectie Vastgoedrecht & Overheid, en werkte hiervoor bij Dentons Boekel.

Gijs van MiddenGIJS VAN MIDDEN is de praktijkgroep Mededinging & aanbesteding van BarentsKrans komen versterken. Van Midden is afkomstig van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, waar hij een Europeesrechtelijke praktijk voerde, met een speciale focus op mededingingsrecht, staatssteun en het levensmiddelenrecht.

CHARISSA KOSTER is per 15 september werkzaam bij DayOne in Den Haag. Hiervoor was zij verbonden aan het door haar opgerichte ABC Legal. Koster is partner en gespecialiseerd in media en IP- & ICT-recht.

Esther AlbersESTHER ALBERS is bij Clifford Chance begonnen als Global Innovation Manager. Zij begon als advocaat bij Stibbe en werkte tot voor kort voor De Brauw Blackstone Westbroek, waar zij zich als lid van het managementteam richtte op het verbeteren van innovatie en dienstverlening aan cliënten.

SABINE ZIEKMAN-MEIJERINK en SASKIA VAN OS zijn begonnen bij Rietmeesters in Utrecht. Ziekman-Meijerink is afkomstig van De Boorder Schoots Familierechtadvocaten, Van Os was zelfstandig erfrechtadvocaat in Zeist.

Mink Bölger-RoelantsPer 1 september is MINK BÖLGER-ROELANTS als senior consultant gestart bij Partners at Work Executive Search. Zij richt zich op de invulling van juridische posities in het bedrijfsleven en in de advocatuur.

Per 1 oktober is HENK BREEMAN partner bij HabrakenRutten in Rotterdam. Hiervoor was hij verbonden aan Loyens & Loeff waar hij leiding gaf aan de sectie Bestuursrecht. Twee van zijn teamleden, ARTHUR VEGT en VEII JACOBS, maakten ook de overstap naar HabrakenRutten.

Simon OlierookSinds 1 oktober is SIMON OLIEROOK advocaat-medewerker bij het Van der Feltz advocaten in Den Haag. Hiervoor Werkte hij bij DeClercq Advocaten Notariaat in Leiden. Olierook heeft zich onder meer gespecialiseerd in het omgevingsrecht.

Sinds 25 september versterkt ELISABETH KLEIN HOFMEIJER de sectie Arbeid & Organisatie van Marxman Advocaten in Amersfoort.

Joris BaxSinds augustus maakt JORIS BAX als advocaat onderdeel uit van de praktijkgroep Mededinging & aanbesteding van BarentsKrans. Hij is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht en civiel bouwrecht en komt van Dirkzwager.

ANGELIQUE MARTENS, werkzaam bij de Rotterdamse vestiging van AKD, is op 21 september beëdigd als toegevoegd notaris.

Isabel van Tuyll van SerooskerkenPer september is ISABEL VAN TUYLL VAN SEROOSKERKEN advocaat bij Kennedy Van der Laan. Ze maakt deel uit van het team Commercial, en is gespecialiseerd in het nationaal en internationaal contractenrecht. Van Tuylll is afkomstig van Van Benthem & Keulen.

RICHELLA SOETENS en JANKA SINTEMAARTENSDIJK zijn 1 oktober in dienst getreden bij De Clercq Advocaten Notariaat. Zij komen van respectievelijk Bird & Bird en Ten Holter Noordam advocaten. Soetens versterkt het IT, IE & Privacy team, Sintemaartensdijk het team Arbeid, Medezeggenschap en Pensioen.

Loes SluiterPer 1 oktober  heeft LOES SLUITER Van Till advocaten verlaten en is begonnen bij Workx advocaten in Amsterdam, waar zij zich toelegt op individueel en collectief ontslag, medezeggenschap, reorganisaties en arbeidsvoorwaarden.

Elmar DijkstraKandidaat-notaris ELMAR DIJKSTRA is 1 oktober begonnen als partner bij het Corporate, M&A and Capital Markets team van Taylor Wessing in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en komt van Van Doorne.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures