Carrierèwisselingen bij Simmons & Simmons, Greenberg Traurig

Delen:

Het nieuwe nummer van Mr. Magazine valt komende vrijdag weer in de brievenbus, dus deze week een uitgebreid overzicht van carrierèwisselingen uit het nieuwe nummer.

Simmons & Simmons heeft Joris Oster aangetrokken ter uitbreiding van de praktijkgroep Employment. Oster stapt over van Allen & Overy en zal per 1 augustus toetreden als partner bij Simmons & Simmons, waar hij de praktijkgroep Employment gaat leiden.
Oster is thuis in zowel procesrechtelijk als transactiegerelateerd arbeidsrecht en heeft uitgebreide ervaring in onder meer reorganisaties en grensoverschrijdende arbeidsrechtzaken.

Per 1 mei 2010 is Harro Schulz als of counsel begonnen bij Greenberg Traurig. Hij richt zich in zijn praktijk op fusies en overnames, private equity en venture capital, joint ventures, reorganisaties en commerciële contracten. Schulz werkte vanaf 1997 voor Baker & McKenzie en was in 2004 een van de oprichters van Vestius Advocaten.

De Amsterdamse advocate Friederike Henke (30), werkzaam bij Guldemond Advocaten, is sinds 11 mei 2010 in Duitsland als Rechtsanwältin toegelaten tot de balie in Keulen. Eerder dit jaar legde zij de proeve van bekwaamheid (Eignungsprüfung) af in Düsseldorf. Guldemond Advocaten heeft daarmee nu twee advocaten die zowel in Nederland als in Duitsland als advocaat zijn toegelaten.

Desirée Laureij (37) van De Kort Van der Kolk Van Tuijl notarissen in Tilburg is benoemd tot notaris. Laureij is gespecialiseerd in familierecht en estate planning.

Hans Moltmaker (40) is aandeelhouder geworden van Marxman Advocaten te Amersfoort. Moltmaker is advocaat en voorzitter van de sectie Arbeid & Organisatie bij Marxman Advocaten, waar hij in januari 2008 in dienst trad.

Miek Laemers, senior onderzoeker en docent aan de faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit in Nijmegen, is per 1 mei 2010 benoemd tot bijzonder hoogleraar onderwijsrecht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Advocaat Jacques Doon (49) wordt per 1 september 2010 rechter bij de Arnhemse rechtbank. Doon is voorzitter van de onroerendgoedpraktijk binnen JPR Advocaten. De voorzittershamer wordt overgenomen door Erna Pieters (40) die sinds 1 januari 2010 lid van de maatschap JPR Advocaten is. Pieters was voor 1 januari 2010 partner bij Vitringa Advocaten.

Met ingang van 1 juni 2010 is Walter Wijbrands directeur bedrijfsvoering bij het Gerechtshof Den Haag. Hij treedt daarmee toe tot het bestuur van het gerechtshof. Wijbrands is bedrijfseconoom en had tot aan zijn benoeming bij het Haagse hof de functie van waarnemend directeur bedrijfsvoering bij de Rechtbank Rotterdam.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven