Carrièrewisselingen bij Simmons & Simmons, Stibbe

Delen:

Deze week in carrièrewisselingen een aantal benoemingen, een naamswijziging en de start van een nieuw niche advocatenkantoor.

Per 1 mei 2011 is Bas Braeken werkzaam bij Stibbe. Braeken (34) beschikt over ruim tien jaar ervaring op het gebied van mededinging en gereguleerde sectoren, in het bijzonder de telecommunicatiemarkten. Hij is actief in de volle breedte van het mededingingsrecht en zal en actieve rol spelen in de verdere uitbouw van de telecom- en mediapraktijk.

Vanaf 1 juni 2011 zal de vestiging Rotterdam van Wery Goedegebuure & Partners Notarissen verder gaan onder de naam OK Notariaat. De markt in het notariaat is volop in beweging. Om de lokale markt nog beter te bedienen hebben we de regionale kantoorstructuur van Wery Goedegebuure & Partners Notarissen gewijzigd. De vestiging Rotterdam zal zich per 1 juni 2011 afsplitsen.

Gerhard GispenSimmons & Simmons LLP heeft Gerhard Gispen per 1 mei 2011 benoemd tot Country Head voor Nederland voor een termijn van drie jaar. In deze rol overziet hij de aansturing van de Nederlandse praktijk.
Gerhard blijft naast zijn rol als Country Head actief als partner in de praktijkgroep Financial Markets waarvan hij tot 1 mei 2011 praktijkgroepleider was.

Daarnaast heeft Simmons & Simmons LLP de Nederlandse advocaten Luc Cohen en Frenk Huisman per 1 mei 2011 benoemd tot partner. In totaal benoemde Simmons & Simmons wereldwijd dertien advocaten tot partner. Luc Cohen is gespecialiseerd in de beslechting van geschillen binnen de rechtsgebieden bouwrecht, aanbestedingsrecht en huurrecht. Frenk Huisman werkt binnen de praktijkgroep Financial Markets als vastgoed specialist en adviseert – zowel nationaal als internationaal – op het gebied van de ontwikkeling, de financiering en het beheer van vastgoed, met bijzondere aandacht voor projecten binnen de Energy & Infrastructure en TMT sectoren.

Onlangs is het Amsterdamse IT-nichekantoor Project Moore van start gegaan. Project Moore is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich richt op IT-recht en privacy. Project Moore beschikt over een ervaren team van advocaten. De partners zijn Jeroen Koëter (37), Lieneke Viergever (35), Christian van Seeters (33) en Eva Visser (33), en zijn allen afkomstig van De Brauw Blackstone Westbroek en Stibbe.

Elena GrashchenkovaElena Grashchenkova LL.M (1975) is als Legal Counsel toegetreden tot Langelaar Klinkhamer Advocaten ter verdere versterking van de Oost-Europa praktijk. Zij zal daar nauw samenwerken met mevr. Oxana van der Molen-Yumatova LL.M. Grashchenkova was voorheen rechter bij het Federal Arbitration Court van Smolensk (Rusland), is afgestudeerd aan de universiteit van Saratov (Rusland), en behaalde onlangs haar Master Degree European and International Business Law aan de Rijksuniversiteit Leiden. Zij spreekt vloeiend Russisch, Engels en Nederlands.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven