Certa Advocaten kiest voor het IT-netwerk van Xinno

Certa Advocaten heeft gekozen voor de cloudoplossing van Xinno, om zijn medewerkers een veilige en stabiele IT- infrastructuur te kunnen bieden.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Certa Advocaten kiest voor het IT-netwerk van Xinno

Seerp Gratama van Certa: “Een van de partners introduceerde Xinno. We zochten een snellere en stabiele IT-omgeving met minder haperingen. Na een aantal prettige gesprekken met meerdere IT-partijen, bleek Xinno een serieuze gesprekspartner met goede referenties, verstand van zaken en gedegen ervaring binnen ons vakgebied. De laagdrempelige, snelle communicatie en een gunstige prijs maken dat wij hebben gekozen voor deze IT-leverancier.”

De IT-omgeving waarvan de 23 medewerkers gebruikmaken, is gebaseerd op een Windows-omgeving met remotedesktop-services en koppelingen met het documentmanagementsysteem van voorkeur. De aanleiding voor de inventarisatie waren klachten omtrent vertragingen. Xinno levert een objectieve inventarisatie van de bestaande situatie, benoemt eventuele complicaties en geeft mogelijke oplossingsroutes aan. Zo ook bij Certa. Veel kantoren gebruiken dit adviestraject als nulmeting, waarna stappen kunnen worden gezet om verbeterpunten op het gebied van IT door te voeren. “Onze gebruikersvragen worden snel opgelost en op een prettige manier afgehandeld door de Servicedesk. Het werkt, het is sneller en er zijn veel minder haperingen.”

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top