Gronings congres: Law & Order

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Op 13 december 2018 vindt het Groninger Juristen Congres plaats. Het thema is Law & Order. Er zijn workshops en sprekers, en de deelnemers kunnen kennismaken met vier advocatenkantoren.

Tijdens het Groninger Juristen Congres wordt stilgestaan bij de rechten voor vereniging en vergadering die in de Grondwet verankerd staan: deze rechten worden regelmatig beperkt door de overheid en men voelt zich beperkt in zijn vrijheid. Waarom worden demonstraties door gemeentes verboden, wat zijn hun bevoegdheden? Wat vinden verenigingen van de aanpak van overheidsorganisaties?

Groninger Juristen Congres, 13 december, aanvang 09.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie: JFV Groningen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top