Dag van de Rechtspraak over ‘toekomst’

Delen:

Beeld: Pixabay

De jaarlijkse Dag van de Rechtspraak staat dit jaar in het teken van het thema ‘De rechter van de toekomst – De toekomst van de rechter’.

Tijdens workshops, debatten en interviews praten ruim vijfhonderd rechters, politici, wetenschappers en bestuurders over wat maatschappelijke, technologische en juridische ontwikkelingen betekenen voor de rechter van de toekomst – en of ze iets zeggen over de toekomst van de rechter.

Onder leiding van dagvoorzitter Annechien Steenhuizen (NOS Achtuur-journaal) wordt besproken hoe de Nederlandse rechtsstaat in de wereldtop blijft. De bijeenkomst op 28 september in het Utrechtse TivoliVredenburg is een besloten evenement met een beperkt aantal plaatsen. Tijdens de Dag van de Rechtspraak zal Sir John Thomas, Lord Chief Justice of England and Wales de Rechtspraaklezing uitspreken.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven