Damsté en Dijks Leijssen gaan samen verder

Damsté advocaten – notarissen en Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte gaan samen verder. De twee kantoren fuseren begin 2021 en gaan door onder de naam Damsté advocaten – notarissen.

Delen:

Damsté en Dijks Leijssen gaan samen verder

“De fusie past in de lijn van uitbreiding en internationalisering van Damsté”, zo licht Damsté toe. Eerder opende het kantoor al een vestiging in Amsterdam “en met de fusie gaat nu ook een advocatenkantoor met een uitgesproken Duitse signatuur deel uitmaken van de onderneming. Zo kan Damsté advocaten – notarissen haar klanten nog beter adviseren over diverse (internationale) vraagstukken.” Na de fusie in 2021 telt Damsté advocaten – notarissen in totaal 141 werknemers, van wie 48 advocaten, 2 Rechtsanwälte, tien (kandidaat-)notarissen en meer dan 20 paralegals.

Ook in de breedte verstevigt Damsté zich op deze manier en haalt het aanvullende specialismen in huis op het terrein van internationale grensoverschrijdende zaken in de volgende rechtsgebieden: vervoersrecht, faillissementsrecht, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en echtscheidingsrecht. Daarmee biedt de nieuwe organisatie aanvullende diensten voor de klanten van Dijks Leijssen, zoals notariaat, letselschade, internationaal ondernemingsrecht, vastgoed en overheid. De klanten van Damsté advocaten – notarissen kunnen een beroep doen op Duitse Rechtsanwälte, die al ruim dertig jaar vooral gespecialiseerd zijn in het Duitse internationaal grensoverschrijdende recht en procederen naar Duits recht bij Duitse rechtbanken.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven