Daniëls Huisman Advocaten breidt verder uit

Delen:

Het Bestuur van Daniëls Huisman Advocaten maakt bekend dat met ingang van 1 december 2009 mr. H.G.M. van Zutphen zal toetreden als partner. Harry van Zutphen maakte tot voor kort deel uit van de maatschap van Damsté Advocaten.

Mr. Harry van Zutphen is gespecialiseerd in Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht en adviseert onder andere grotere werkgevers in Twente. Hij zal praktijk houden op de vestiging van Daniëls Huisman Advocaten te Almelo.

Recent is het kantoor ook al uitgebreid met mr. Johan Niemans die ook werkzaam is binnen de praktijkgroep Ondernemingsrecht en Insolventierecht. Johan Niemans houdt eveneens kantoor te Almelo.

Het kantoor bestaat nu uit 24 advocaten en is verspreid over vier vestigingen in Almelo, Enschede, Goor en Rijssen.

Mr. Arjen Huisman (lid van het Dagelijks Bestuur) licht de ontwikkelingen toe:

“We zijn erg verheugd over deze uitbreiding. Met de komst van Harry van Zutphen hebben we er natuurlijk weer een zeer ervaren advocaat bij. Door de groei van het kantoor kunnen we onze specialisaties verder versterken. Zo blijven we in staat ingewikkelde juridische problemen van zowel particulieren als bedrijven op te lossen. Dat ons kantoor nu juist in Almelo verder uitbreidt berust niet helemaal op toeval. Wij merken dat in de Almelose markt behoefte bestaat aan een kantoor als het onze.
Harry van Zutphen onderschrijft van harte de visie van ons kantoor: de regionale spreiding met vier vestigingen in heel Twente. We staan daardoor letterlijk en figuurlijk dicht bij onze klanten. We bieden de kennis en de specialismen van een groot kantoor, maar behouden tegelijk de persoonlijke benadering.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven