de Merkplaats | CREATIVE IP LAWYERS

Krijg jij wel eens de vraag: ‘Hoe leg ik mijn merk vast’? mr. Alphons Geerlings is oprichter en algemeen directeur van de Merkplaats®. de Merkplaats aan de Herengracht is een eigentijds merkenbureau en een betrokken partner op het gebied van de bescherming en het beheer van intellectuele eigendomsrechten. Niet alleen de professionaliteit en het plezier in het werk kenmerken de juristen van de Merkplaats, maar ook de snelheid, bereikbaarheid en de klare taal. ‘‘de Merkplaats wordt door velen ook wel ‘CREATIVE IP LAWYERS’, genoemd’’, aldus Alphons

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

de Merkplaats adviseert al meer dan 21 jaar haar cliënten over de juridische bescherming van merken, handelsnamen, modelrechten en auteursrechten. In de Benelux, EU en wereldwijd. Onze cliënten zijn start-ups, multinationals, eeuwenoude familiebedrijven, curatoren, prinsen, ministeries en leden van de Quote 500.

Wat doet de Merkplaats eigenlijk precies?

Zoals de naam het zegt, ligt de focus bij de Merkplaats op merken. Stap een bestaat uit het doen van merkonderzoek. Daarna volgt stap twee, de merkregistratie. Dat kan zowel in de Benelux als in de hele wereld. Verder bewaakt de Merkplaats merken, vernieuwen zij merken en treden zij op als er inbreuk gemaakt wordt op de rechten van cliënten, ook in het buitenland. Als iemand om welke reden dan ook zijn merk niet meer gebruikt, dan biedt de Merkplaats ook merken te koop aan. de Merkplaats beheert de merkrechten van vele cliënten uit verschillende branches. Van het Concertgebouw® tot BLØF®. Van Armin van Buuren® tot Humberto Tan®. Van UWV® tot Marcel Wanders van Moooi®. Van Doutzen Kroes® tot Orange Babies®. Van het Nederlands Film Festival® tot Paleis Het Loo®. Ze weten de Merkplaats allemaal makkelijk te vinden.
Alphons: ‘‘Wij werken graag samen met andere juristen en lezers van Mr. Online. Laten we kijken wat we samen kunnen doen. Maak ook een afspraak voor een Bocca®-cappuccino bij de Merkplaats aan de Herengracht 227. Uiteraard komen wij ook graag bij jou langs. Niets is te gek.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top