DE NOvA HEEFT EEN NIEUW TYPE JURIDISCHE OPLEIDING GEACCREDITEERD

Het 'JUC Specialisten Netwerk' is al meer dan 20 jaar zeer gerespecteerd onder advocaten en juristen in Scandinavië. Het Specialisten Netwerk komt nu beschikbaar in Nederland en deelnemers hebben zich al aangemeld. In vergelijking met traditionele permanente educatie voegt het Specialisten Netwerk een nieuwe dimensie toe aan permanente educatie en behaal je 20 NOvA-punten per jaar – maar wat is een Specialisten Netwerk?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Een nieuwe aanpak van permanente educatie

Het Specialisten Netwerk van JUC is een uniek trainingsformat dat wordt aangeboden als alternatief voor de traditionele permanente educatie. Wanneer je deelneemt aan  het Specialisten Netwerk krijg je een inspirerend juridisch forum dat zich richt op het  bespreken en verkennen van dilemma’s met betrekking tot recente rechterlijke uitspraken, en deel je deskundige kennis met specialisten, gebaseerd op de meest urgente juridische onderwerpen binnen een specifiek rechtsgebied.

De deelnemers van het netwerk hebben een oprechte interesse om ook hun professionele netwerk op  te bouwen of uit te breiden, terwijl ze samen op een leerreis zijn.  Het Specialisten Netwerk biedt een exclusief netwerkforum waar praktiserende advocaten en bedrijfsjuristen elkaar ontmoeten en samen een nog dieper begrip van hun rechtsgebied ontwikkelen.

Het feit dat de wet niet statisch is, betekent dat het mogelijk is om samen over meerdere jaren te evolueren. Terwijl je leert en op de hoogte blijft van nieuwe regelgeving in het gezelschap van ervaren specialisten, bouw je tegelijkertijd waardevolle professionele relaties op buiten je organisatie.

Unlock de vakkennis binnen het Specialisten Netwerk

Het Specialisten Netwerk wordt geleid door de netwerkleider die een formele autoriteit en expert is binnen het rechtsgebied. Hoewel de netwerkleider discussies op een hoog theoretisch en praktisch niveau faciliteert, spelen de deelnemers ook een actieve rol in het netwerk met betrekking tot het delen van hun kennis. “Elke deelnemer van het Specialisten Netwerk beschikt over een sterke, reeds bestaande, basis van juridische kennis en het heeft een positieve impact op de leerervaring, wanneer deze kennis word ingebracht. Dit zorgt voor een meer dynamische leerervaring”, Lars Fogtmann, CEO van JUC.

Aan het woord: Yvette Dissel, Advocaat & Partner, Boontje Advocaten & Mediators.

“Het is prettig dat het Specialisten Netwerk ook een platform is om je professionele netwerk uit te breiden. Dit geeft een extra dimensie aan de traditionele onderwijsvorm. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van dit soort onderwijs, dat ruimte biedt om in een vertrouwelijke omgeving (complexe) rechterlijke uitspraken en actualiteiten te bespreken en om arbeidsrechtelijke kennis op een hoog theoretisch en praktisch niveau te delen”.

Het DNA van het Specialisten Netwerk 

Een belangrijk kenmerk in het DNA van het Specialisten Netwerk is dat deelnemers specialisten zijn die over substantiële kennis, ervaring en vaardigheden beschikken. Deelnemers zijn ambitieus en proactief om op de hoogte te blijven van de voortdurend evoluerende wetgeving. Deelnemers zijn ook gemotiveerd om een echte impact te hebben op de problemen die van invloed zijn op bedrijven of klanten, en ze erkennen de waarde van een professioneel netwerk.

Als gevolg van het hoge niveau van ervaring en deskundigheid binnen het netwerk is het een  geweldige kans voor kandidaten, die moeite hebben om een juridische opleiding te vinden die overeenkomt met  hun expertiseniveau. “Het netwerk wordt alleen aangeboden in een ‘in-person’ formaat, JUC biedt het netwerk niet in een online formaat aan omdat de substantiële waarde in het Specialisten Netwerk onmogelijk na te bootsen is via een scherm”, Lars Fogtmann, CEO van JUC.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top