De patroonscursus van Dialogue

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Word een succesvol patroon, verdiep je in coachingsvaardigheden en leer advocaat-stagiairs beter begeleiden en opleiden. De Patroonscursus (online of fysiek) is bestemd voor advocaten die (aankomend) patroon zijn. Je krijgt inzicht in de mogelijke uitdagingen en valkuilen van het patronaat en leert hoe je het patronaat succesvol(ler) kunt vervullen. Je verdiept jouw coachings- en begeleidingsvaardigheden en krijgt inzicht in de specifieke kenmerken van de nieuwe generatie stagiairs. Wat beweegt deze jonge professionals? Hoe kun je deze groep optimaal motiveren, opleiden en begeleiden in de Beroepsopleiding Advocaten? Het boek ‘De (pro)actieve patroon’ krijg je gratis.  Een boek vol praktische tips en achtergrondinformatie over het succesvol begeleiden en opleiden van advocaten en jonge juristen.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top