Dirkzwager advocaten & notarissen sterk gestegen in de top van meest populaire juridische werkgevers

Delen:

Dirkzwager Advocaten & Notarissen

Rechtenstudenten gaan het liefst aan de slag bij de Rijksoverheid, Loyens & Loeff, de KLM of Dirkzwager advocaten & notarissen… Het kantoor bezet voor de derde jaar op rij een stabiele positie in deze top van ‘Netherlands’ Most Attractive Employers of 2018: Law’, jaarlijks opgesteld door Universum. Dirkzwager advocaten & notarissen bezet dit jaar zelfs een respectabele 4e plek in deze top, boven bedrijven als Google, Apple, De Belastingdienst en Heineken.

Aan het onderzoek, dat ook toeziet op de sectoren engineering/IT/natural sciences, business/commerce en humanities/liberal arts/education, hebben in totaal 21.807 studenten deelgenomen onder wie 2.079 rechtenstudenten. Aan de deelnemende studenten werd ook gevraagd wat zij belangrijk vinden in hun carrière. Hierbij werden de mogelijkheid om ondernemend en creatief/innovatief bezig te zijn en een goede werk-privé balans het meeste genoemd.

Voor Dirkzwager betekent deze 4e plaats in de top 10 een flinke stijging in populariteit ten opzichte van voorgaande jaren (2016 plek 10 en in 2017 plek 11).

Tom Vandeginste, voorzitter van het bestuur bij Dirkzwager: “Dirkzwager is een topspeler in de juridische markt. Bij ons leveren ambitieuze, gemotiveerde advocaten en (kandidaat-)notarissen dagelijks dienstverlening op hoog niveau, in een mooie omgeving en een prettig werkklimaat en dat maakt ons een populaire werkgever. Deze plaats in de top 10, voor de 3e maal op rij, is daarvan een  bevestiging waar wij trots op zijn”.

Het hele onderzoek en de top 50 ‘Most Attractive Employers of 2018’ is hier terug te lezen.

Lees meer over:

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven