Dit is waarom Cardano een crypto is om in de gaten te houden

We kunnen ons heel goed voorstellen dat het lastig is om wijs te worden uit al het crypto geweld dat ons tegenwoordig overspoeld. Hadden we tien jaar geleden maar flink geïnvesteerd in Bitcoin, dan was nu ons kostje gekocht. De meest bekende crypto currency is inmiddels gestegen naar een waarde van zo’n 50.000 euro en de waardestijging lijkt nog steeds niet af te remmen. Maar het is niet alleen maar positief nieuws rond de Bitcoin. Zo kan het tijdens drukke periodes langer duren tot je overboeking is gerealiseerd. En ook de transactiekosten kunnen mensen afschrikken om Bitcoin echt als harde valuta te gebruiken. Maar dat de Bitcoin een blijvertje is, daar zijn alle experts het inmiddels wel over eens. Dat werpt de vraag op of andere crypto’s deze lijn zullen volgen en of we daarin moeten investeren. Wij geven je Crypto Tips over welke crypto’s er eigenlijk allemaal zijn en meer uitleg erover.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

In dit artikel nemen we de belangrijkste cryptovaluta onder de loep en vertellen we waarom veel investeerders Cardano kopen. Hoe komt het dat juist deze crypto binnen een jaar ruim 4000% in waarde is gestegen?

Het is dringen achter Bitcoin

Na de Bitcoin is Ethereum de grootste crypto. Met het verschil dat deze door de blockchain-technologie aanzienlijk geavanceerder en meer flexibel is dan Bitcoin. Vooral het feit dat er via de blockchain van Ethereum applicaties gemaakt kunnen worden zorgt voor de populariteit van deze nummer twee crypto. Ook Polkadot is volgens de kenners een crypto waar we op moeten letten.

Polkadot en Ethereum lijken een beetje op elkaar. Het gemak waarmee ontwikkelaars applicaties bij Polkadot kunnen bouwen met gangbare programmeertaal spreekt veel investeerders aan. Maar ook crypto’s als XRP, Uniswap, IOTA, THETA, Filecoin en Cardano staan in de rij om populaire crypto’s te worden.

Wat is de volgende Bitcoin?

Het enorme succes van de Bitcoin heeft tot een ware goudkoorts naar cryptocurrency geleid. Iedereen vraagt zich af wat de nieuwe Bitcoin zal zijn. Dat is natuurlijk niet te voorspellen, maar het veel snellere Cardano lijkt een hele goede kanshebber voor de troonopvolging. Dat vertaalt zich in een gigantische stijging van de waarde. De afgelopen tijd is Cardano uitgegroeid tot een serieuze speler in de top tien van crypto’s.

Cardano is de grote stijger van het afgelopen jaar

Het neemt nog niet de proporties aan van de Bitcoin, maar Cardano (ADA) is binnen een jaar omhoog geschoten met maar liefst 4000%! In het voorjaar van 2021 kabbelde deze crypto een beetje rond, maar opeens werd keihard de stijgende lijn ingezet. Van 0,028 euro in maart 2020 knalde de waarde naar 1,22 euro in maart van dit jaar. Voor de rekenwonders onder ons, dat is inderdaad een waardevermeerdering van 4000%. Dus de Cardano is een absolute kanshebber om de mythische koersstijgingen van de Bitcoin achterna te gaan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top