Drie genomineerden scriptieprijs Stichting Beer impuls

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Foto Shutterstock

De Stichting Beer impuls heeft de drie genomineerden bekendgemaakt voor de scriptieprijs Beer impuls. Het gaat om de beste masterscriptie op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en/of personenschade. Per aangeschreven vakgroep kon één scriptie aan het bestuur van de stichting worden voorgelegd. Er waren zes inzendingen.

De genomineerden zijn ChiChi de Haan (Universiteit van Amsterdam) voor ‘De zorgverlener als tweede slachtoffer’,  Jasper van Ittersum (Universiteit Leiden) voor ‘De juridische lijdensweg van maligne mesothelioom- en asbestgerelateerde longkankerslachtoffers’ en Eva Schutte (Radboud Universiteit) voor ‘Arbeidsvermogensschade bij kinderen: koffiedik kijken of calculated guess?’.

De jury, bestaande uit prof. Cees van Dam, mr. dr. F.Th. Kremer en John Beer,  heeft inmiddels een winnende scriptie gekozen. De winnaar wordt bekend worden gemaakt tijdens de prijsuitreiking op donderdag 15 juni.

Stichting Beer impuls stimuleert de ontwikkeling van jong talent met belangstelling voor aansprakelijkheidsrecht en personenschade. Inzendingen worden beoordeeld op relevantie voor de positie van het slachtoffer in de personenschadepraktijk, taalvaardigheid, originaliteit en vernieuwende inzichten.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top