Drie genomineerden voor beste zelfstandige juridische professional

De jury van de Dutch Independent Legal Award (DILA) heeft Femke Kolff-Otten, Matthijs Groot en Rachid Chetouani aangewezen als finalisten. De DILA is de prijs voor de beste zelfstandige juridisch professional in de Nederlandse grootzakelijke markt en wordt dit jaar voor de tiende keer uitgereikt.

Delen:

DILA genomineerden 2024 beeld

Femke Kolff-Otten, Matthijs Groot en Rachid Chetouani zijn alle drie interim legal counsel. De jury van de DILA bestaat dit jaar uit Marieke Spenkelink (FrieslandCampina), Harmen Holtrop (Loyens & Loeff), Hanneke Dorsman (ABN Amro) en Joost Martens (Heineken). Ze hebben uit de twintig genomineerden die een case hebben geschreven de beste drie gekozen voor de finale.

Tijdens deze finale op 23 mei wordt een van de finalisten verkozen tot de beste zelfstandige juridische professional van 2024. Zelfstandig jurist Marc de Hoogh was vorig jaar de winnaar.

DILA is ontstaan vanuit het besef dat zelfstandige advocaten en juristen een steeds grotere rol spelen in de top van de markt, maar verrassend onbekend zijn bij een groot deel van het publiek in diezelfde markt.

De organisatie van de DILA wordt verzorgd door WeLegal Netword en LawyerlinQ, gesteund door de partners Mr. Online, Lexxyn, Weagree, The Legal Bench, Robert Walters en NL Juristen.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven