Drie nieuwe partners bij Verdonck, Klooster & Associates

Verdonck, Klooster & Associates (VKA) benoemt drie nieuwe partners: Melanie Nadorp, Ben ten Dam en Wilbert Enserink.

Delen:

(v.l.n.r.: Ben ten Dam, Melanie Nadorp en Wilbert Enserink)

“We zijn blij dat het partnerteam versterkt wordt met de energie en doorzettingspower van deze topadviseurs en managers”, aldus Erik van Zegveld, directeur VKA. Marc Gill’ard, directeur VKA: “Onze strategie is om klanten te helpen de volgende stap in digitale transformatie te maken. Met onze nieuwe partners zijn we nog beter in staat om deze doelstelling te realiseren, bijvoorbeeld door met proof-of-concepts de enorme potentie van o.a. data en AI tastbaar te maken.”

Melanie Nadorp is manager van de privacy practise van VKA. “Ik vind het belangrijk om echt betrokken te zijn bij het team, mensen te verbinden met elkaar en daarbij oog voor de persoon te hebben. Als partner zijn dit aspecten die ik graag inbreng en op deze manier breder kan uitdragen. Daarnaast vind ik het gaaf om de eerste vrouwelijke partner van VKA te mogen zijn. Ik denk dat vrouwelijke invloed geen kwaad kan tussen al die mannen.”

Ben ten Dam MA: “Ik ben bij VKA verantwoordelijk voor partnerships, onze samenwerking met andere organisaties. Dat doe ik met veel plezier. Ik zal in mijn nieuwe rol uiteraard betrokken zijn bij acquisities en het versterken van de samenwerking van VKA met haar samenwerkingspartners. Juist door deze samenwerking in te bedden en te organiseren kunnen we onze opdrachtgevers het beste geven wat de markt biedt.”

Wilbert Enserink is manager van de practice Strategie & Architectuur. Hij heeft vorig jaar zijn MBA (met lof) afgerond en is tevens betrokken bij de acquisities van bedrijven die passen bij de strategie van VKA. “Ik werk alweer 16 jaar met heel veel plezier samen met mijn collega’s. Ik kijk er naar uit om te groeien met VKA en de strategie en architectuur proposities van VKA een nog prominentere plek te geven in de transformatie die onze opdrachtgevers nu bezighoudt.”

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven