PROMOTIES BIJ DVDW

Met ingang van 1 januari 2022 zijn Davy Hoff en Rens van den Heuvel benoemd tot salary partner bij het kantoor DVDW.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Davy Hoff werkt binnen de secties Fusies & Overnames en Aansprakelijkheid & Contract. “Davy is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een specialist op het gebied van ondernemingsrecht in de brede zin van het woord”, vertelt het kantoor. “Hij heeft ruime ervaring met complexe aansprakelijkheidskwesties (en procedures) en begeleidt jaarlijks diverse overnames.”

Rens van den Heuvel werkt binnen de secties Herstructurering & Insolventie en Onderneming & Financiering. “Rens heeft zeer ruime ervaring in de insolventiepraktijk en in zijn adviespraktijk is hij met name betrokken bij herstructureringen van ondernemingen en (de sanering) van schulden binnen ondernemingen.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top