DVDW

DVDW is een ambitieus middelgroot advocatenkantoor, met vestigingen in Den Haag en in Rotterdam, dat zich richt op ondernemers in het midden- en topsegment. We helpen bedrijven in iedere fase van hun levenscyclus.

Naast gedegen juridische expertise en relevante branchekennis beschikken al onze advocaten over inzicht in en gevoel voor wat ondernemers (en hun familie) drijft. We houden hoofd- en bijzaken uit elkaar, we kennen het spel en komen liever met concreet advies dan met lange memo’s.

We beschouwen onszelf als adviseur; we doen niet aan dienstverlening vanuit een ivoren juristentoren, maar werken pragmatisch en oplossingsgericht op basis van juridisch vakmanschap.

Onafhankelijk en ambitieus

DVDW is een onafhankelijk en ambitieus kantoor. Met een scherpzinnige, eigen visie acteren wij in het topsegment van de middelgrote advocatenkantoren in Nederland.

We geloven in de kracht van een middelgroot kantoor en de menselijke maat. En ook al groeien we sterk, we vinden het belangrijk om als een hecht team en met plezier samen te werken. DVDW bestaat uit zo’n 75 medewerkers die elkaar snel weten te vinden.

We worden gedreven door een vooruit gerichte blik en passie voor ons vak. Net als veel van onze cliënten zijn we innovatief en vooruitstrevend. De wereld van onze cliënten verandert voortdurend en wij bewegen daarin mee.

Experts in the laws of business

Ondernemers hebben behoefte aan betrokken adviseurs die niet pas komen kijken als het leed geschied is, maar die helpen om problemen te voorkomen en ambities te behalen. Dit vraagt om advocaten die expert zijn in de laws of business. Die je vaker aantreft naast de cliënt dan in de ivoren toren. Adviseurs die complexe inhoud moeiteloos vertalen naar de realiteit en die ondernemers van concrete adviezen voorzien.

Wij hechten dan ook sterk aan diepgaande expertise én persoonlijkheid. Aan steeds voorop lopen in vakkennis en inzicht hebben in de commerciële belangen van cliënten. Aan advocaten die van nature verder kijken dan hun vakgebied groot is. En ook al ligt de lat hoog en presteren we in de top van de markt, persoonlijk welzijn is voor ons een randvoorwaarde voor werkgeluk.

DVDW Academy

Om de beste te worden en te blijven, werken we graag samen met jou aan je ontwikkeling. Wij bieden een uitdagend en intensief opleidingsprogramma dat is afgestemd op iedere fase in jouw carrière. Tenslotte vraagt elke fase om andere kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Kom kennismaken

Wil je werken bij een kantoor waar werkplezier, gezond hard werken, ondernemerschap én een torenhoge ambitie echt samen gaan? We hopen je dan snel te ontmoeten!

Ontdek meer op werkenbijdvdw.nl

DVDW

Weena 690, 3012 CN Rotterdam
Prinses Beatrixlaan 5, 2595 AK Den Haag

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Tussen 50-100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier, Familiebedrijven

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij DVDW

Artikelen over DVDW

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top