Nieuws

Duizend euro voor beste scriptie over letselschade

De jaarlijkse scriptieprijs over letselschade ter waarde van € 1000.- is weer opengesteld.  Letselschadekantoor JBL&G looft de prijs voor het tweede achtereenvolgende jaar uit.

Doel van de prijs is om meer aandacht te genereren voor het thema letselschade op hogescholen en universiteiten: “JBL&G wil met het uitloven van deze jaarlijks terugkerende scriptieprijs het onderwijs over letselschade onder de aandacht brengen, studenten stimuleren wetenschappelijk onderzoek te doen naar letselschade, en hen aansporen zich te specialiseren in dit onderwerp. Daarmee hoopt het bureau de kennis van aankomende letselschadeprofessionals te verbeteren en de kwaliteit van letselschadeprofessionals naar een hoger niveau te tillen,” aldus een woordvoerder van JBL&G.

De geldprijs is bestemd voor de beste bachelor- of masterscriptie rondom het onderwerp letselschade, die het jaar voorafgaand aan de sluitingsdatum van de prijs is geschreven. Rechtenstudenten uit het hele land kunnen hun scriptie insturen. Een door JBL&G geselecteerde jury zal de inzendingen beoordelen op onder meer de volgende punten:
•            Originaliteit en de uitwerking van argumenten;
•            Juridische en wetenschappelijke kwaliteit;
•            Relevantie voor de letselschadepraktijk.

Studenten die mee willen dingen naar de prijs hebben tot 1 oktober 2017 om hun (beoordeelde) scriptie in te sturen. JBL&G publiceert de winnende scriptie op haar website. Meer informatie.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures