DVAN Advocaten benoemt nieuw Dagelijks Bestuur

Het nieuwe dagelijks bestuur van DVAN Advocaten bestaat met ingang van 1 januari 2021 uit Jorin Hagendoorn (bestuursvoorzitter), Henriëtte Dekker en kantoordirecteur Peter van Dijk.

Delen:

DVAN Advocaten benoemt nieuw Dagelijks Bestuur

Het nieuwe dagelijks bestuur zal voortbouwen op strategische keuzes die de laatste jaren door het kantoor zijn gemaakt en waarin al belangrijke stappen zijn gezet, zo meldt het kantoor. Jorin Hagendoorn: “Klanten vragen om een juridisch adviseur die dichtbij hen staat, die zij onderweg in de auto even bellen om te overleggen over bepaalde strategische keuzes waarmee zij worstelen, die zij ad hoc kunnen appen als zij in een vergadering of een onderhandeling zitten. Bereikbaarheid en snelheid. Dat is en blijft de sleutel. En de huidige turbulente tijden bieden wat dat betreft grote kansen. Wij gaan enthousiast op die weg voort. Als nieuw bestuur zullen wij blijven inzetten op een nauw contact met de klant, kennisdeling, ontwikkeling van nieuwe producten en verdere digitalisering. De basis van ons kantoor vormt onze groep van talentvolle en ambitieuze medewerkers met hun sterke persoonlijke betrokkenheid en pragmatische aanpak. Die betrokkenheid en aanpak zit in ons kantoor-DNA. Juist in deze uitzonderlijke tijden blijkt dat wij door onze betrokken aanpak voor klanten van meer betekenis zijn dan alleen op juridisch vlak. Van klanten horen we dat we hen hierdoor op voorsprong zetten, en dat maakt hen uiteindelijk succesvoller.”

Voormalig bestuursvoorzitter Marco Balhuizen gaat zich weer volledig richten op zijn praktijk Commerciële Contracten en de sectorgroep Agri & Food. Jorin Hagendoorn treedt naast zijn praktijk als ondernemingsrechtadvocaat frequent op als curator in faillissementen en bewindvoerder in surseances van betaling. Henriëtte Dekker adviseert op het gebied van het arbeids- en pensioenrecht en medezeggenschapskwesties. Beiden hebben de nodige bestuurservaring en zullen naast hun rol als bestuurder  onverminderd actief blijven in hun praktijk als advocaat. Peter van Dijk maakte ook al onderdeel uit van het voormalige bestuur en blijft zich als kantoordirecteur richten op de verdere optimalisering van de bedrijfsvoering.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven