DVAN Advocaten kiest voor één centrale kantoorlocatie

Bij DVAN Advocaten bestond er al langere tijd de wens om intensiever samen te werken over de vestigingen heen. Bovendien heeft het hybride werken de afgelopen tijd een vlucht genomen. Daarom kiest DVAN voor één kantoor als centrale ontmoetingsplek.

Delen:

(foto: Depositphotos-Delices_89)

DVAN Advocaten opereerde sinds jaar en dag vanuit haar kantoren in Utrecht en Rotterdam. Met één kantoor als centrale ontmoetingsplek wordt de sociale verbinding en inhoudelijke afstemming tussen kantoorgenoten vergroot. Op deze wijze kunnen zij cliënten nog beter ondersteunen.

“Het locatie-onafhankelijk werken is, net als bij veel van onze klanten, ook bij ons toegenomen het afgelopen anderhalf jaar”, legt Jorin Hagendoorn, managing partner, uit. “Om het juridisch inhoudelijk sparren en de samenhang verder te bevorderen, hebben we besloten om vanaf één kantoorlocatie te gaan werken en dat is ons bestaande kantoor in Rotterdam. Een aantal collega’s is aan Utrecht verbonden. Zij sluiten zich aan bij andere kantoren. Uiteraard worden de expertisegebieden die wij onze klanten bieden op vertrouwde wijze gecontinueerd.” Tom van Dijk, partner, vult aan: “Ook voor onze M&A-praktijk is dit een gewenste zet. Overnames zijn intensieve trajecten, waarbij snelheid en creativiteit cruciaal zijn. Nu we alle (overname-)advocaten op één locatie hebben, komt dit de kwaliteit en snelheid van ons werk voor de cliënt ten goede.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven