Echtscheidingsadvocaten

Jaarlijks vinden er in Nederland duizenden echtscheidingen plaats. Tijdens de echtscheidingsprocedure is ondersteuning van een scheidingsadvocaat vaak onmisbaar. Maar hoe komt u in contact met een geschikte scheidingsadvocaat om u te begeleiden tijdens de afwikkeling van uw huwelijk? Advocatenkantoren.nl biedt hiervoor de oplossing!

Delen:

De gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten worden vertoond per regio, waardoor u overzichtelijk de advocaten kunt vergelijken op basis van uurtarief, ervaring en specialisatie. Als u een geschikte scheidingsadvocaat heeft gevonden, kunt u deze middels een intakeformulier contacteren. Houd er rekening mee dat Advocatenkantoren.nl telefonisch contact met u opneemt om uw aanvraag door te nemen om deze zo compleet mogelijk aan te leveren bij de gekozen echtscheiding advocaat. Indien u geen geschikte advocaat kunt vinden, helpt de juridische helpdesk van Advocatenkantoren.nl u graag verder bij het vinden van een geschikte advocaat.

Over Advocatenkantoren.nl

Advocatenkantoren.nl is een juridisch platform waar maandelijks duizenden rechtzoekenden op zoek gaan naar een geschikte advocaat. Dit betreft niet alleen het echtscheidingsrecht, want rechtzoekenden weten ons ook te vinden als het gaat om zaken binnen het vastgoedrecht, strafrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, verbintenissenrecht en andere rechtsgebieden. Als marketingkanaal voor advocaten helpt Advocatenkantoren.nl rechtzoekenden om in contact te komen met uw kantoor. Door een telefonische intake levert Advocatenkantoren.nl de zaak zo compleet mogelijk aan en filtert zaken eruit die niet geschikt zijn voor u als advocaat. Hierdoor bent u als advocaat minder tijd kwijt aan de beoordeling van een potentiële zaak en kunt u direct de rechtzoekenden benaderen om uw werkwijze kenbaar te maken en de zaak in behandeling te nemen. Resulteert de toegestuurde zaak in een betaalde opdracht? Alleen dan brengen wij kosten in rekening. Compleet risicoloos dus!

De voordelen van Advocatenkantoren.nl

  • Geen vaste of maandelijkse kosten. U betaalt uitsluitend een vergoeding als de toegestuurde zaak ook daadwerkelijk leidt tot een betaalde opdracht.
  • Telefonische intake door juridisch medewerker
  • Uitgebreid intakeformulier met inhoudelijke zaakgegevens
  • Vergroot de online vindbaarheid van uw kantoor
  • Samenwerking is direct opzegbaar
  • U ontvangt uitsluitend goede zaken

Echtscheidingsadvocaat en wilt u nieuwe zaken ontvangen?

Bent u een echtscheidingsadvocaat en wilt u graag meer zaken ontvangen? Middels een transparante werkwijze is Advocatenkantoren.nl al aantal jaren een betrouwbare partner voor advocatenkantoren. Profileer uzelf als advocaat op Advocatenkantoren.nl binnen uw specialisatie en werkgebied en ontvang kwalitatieve aanvragen. Advocatenkantoren.nl is op zoek naar echtscheidingsadvocaten in Nederland om het netwerk uit te breiden om zo landelijke dekking te realiseren. Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact op via info@advocatenkantoren.nl.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven