Een nieuw platform: Mr. Studenten!

Delen:

Eindelijk is het dan zover: het nieuwe juridisch platform Mr. Studenten is online!

Het magazine Mr. en de bijbehorende website mr-online.nl is al heel lang een begrip in juridisch Nederland. Hoewel blad en site regelmatig aandacht besteden aan studenten, is er met Mr. Studenten nu een speciale website voor rechtenstudenten. Op dit nieuwe online platform (in eerste instantie bestaand uit website een Facebookpagina) kunnen studenten informatie vinden die relevant is voor hun studie, maar bijvoorbeeld ook in contact komen met andere studenten en zelf schrijven over actuele juridische en andere (soms ook lichtere) onderwerpen.

Daarnaast is er veel aandacht voor loopbaanmogelijkheden en de voorbereiding daar op, nieuws van de faculteiten, updates vanuit juridische studieverenigingen en natuurlijk ook heel veel foto’s en verslagen vanuit de wereld van de student zelf. Mr. Studenten is uniek omdat studenten zelf voor de inhoud zorgen.

Iedere universitaire rechtenfaculteit in Nederland heeft daartoe minimaal één student die actief is als ambassadeur van Mr. Studenten. Zij zorgen dagelijks voor relevant nieuws uit het hele land. De aankomende tijd zullen deze ambassadeurs van Mr. Studenten zich dan ook voorstellen.

Ik wens u namens Mr. Studenten in ieder geval alvast enorm veel juridisch en overig leesplezier toe. Ohja: vergeet ook niet om onze Facebook-pagina te liken: https://www.facebook.com/mrstudenten/ 

Lennard Pelzer
Managing Editor Mr. Studenten

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven