Elke week het laatste nieuws in je mailbox

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Voor ambitieuze rechtenstudenten en andere geïnteresseerden van Mr. Studenten die geen nieuws meer willen missen, heeft Mr. Studenten vanaf nu haar gratis digitale wekelijkse nieuwsbrief. Elke week een ruime greep uit de nieuwsberichten die de afgelopen week op het juridisch platform zijn verschenen.

Op Mr. Studenten kunnen rechtenstudenten informatie vinden die relevant is voor hun studie, ze kunnen in contact komen met andere studenten en zelf schrijven over actuele juridische en andere onderwerpen. Daarnaast is er veel aandacht voor loopbaanmogelijkheden en de voorbereiding daarop, nieuws van de faculteiten, updates vanuit juridische studieverenigingen en natuurlijk foto’s en verslagen vanuit de wereld van de student zelf.

Ook een gratis abonnement op de digitale nieuwsbrief van Mr. Studenten? Klik hier.

Mr. Studenten is onderdeel van magazine Mr. en de bijbehorende website mr-online.nl.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top