Fiscalisten verlaten Zuidas, start HCSD Tax Advisors

Op 1 oktober is een nieuw fiscaal advieskantoor van start gegaan: HCSD Tax Advisors. Het kantoor is een afsplitsing van drie fiscalisten die voorheen bij Houthoff werkzaam waren. Rob Havenga, Wiet Crobach en Erik Swaving Dijkstra

Delen:

Fiscalisten verlaten Zuidas, start HCSD Tax Advisors

Rob Havenga, Wiet Crobach en Erik Swaving Dijkstra hebben Houthoff verlaten om een boutique tax firm te beginnen. Een
kleiner en wendbaarder kantoor waar fiscaal advies wordt gegeven op Zuidas-niveau met een personal touch en tegen aantrekkelijke tarieven, aldus Rob Havenga.

Rob Havenga was ruim 20 jaar partner bij Houthoff waar hij de fiscale praktijk startte en uitbouwde. Wiet Crobach begon in 2010 bij Simmons & Simmons en was sinds 2014werkzaam bij Houthoff als Counsel. Erik Swaving Dijkstra begon in 2012 zijn fiscale carrière bij Houthoff, ontwikkelde zich daar als veelzijdig fiscalist en is daarnaast ook wetenschappelijk actief.

Rob Havenga: “HCSD staat voor hoogwaardig fiscaal advies op zowel nationaal als internationaal terrein. Wij richten ons op (middel)grote ondernemingen. De expertise bij HCSD is breed. Wij adviseren onder meer over internationale structuren, private equity, fusies en overnames, herstructureringen, faillissementen, vastgoedtransacties, beloningsstructuren en private clients. Ook voorzien wij in tax compliance, waardoor wij het gehele fiscale spectrum bestrijken: advisering en implementatie in één hand.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven