Forum Notariaat wordt Bosscher Janssens notarissen

Met ingang van 1 januari aanstaande gaat Forum Notariaat verder onder de vlag van Bosscher Janssens notarissen.

Delen:

201231_notarissen-32857c7b

De notarissen Thea van der Veur (Forum Notariaat), André Bosscher en Jan Janssens (beiden Bosscher Janssens notarissen) zijn in goed overleg overeengekomen dat de kantoren samen verdergaan. Het gecombineerde kantoor draagt de naam Bosscher Janssens notarissen.

Thea van der Veur stopt als notaris en de medewerkers van Forum Notariaat vinden onderdak bij Bosscher Janssens notarissen in Groningen, zodra dat pand daarvoor geschikt is gemaakt. Tot die tijd blijft ook de locatie aan de Noorderhaven geopend. “Voor relaties, verwijzers en cliënten verandert er eigenlijk niks”, legt het kantoor uit. “Forum Notariaat en Bosscher Janssens notarissen zijn zeer vergelijkbare kantoren die eenzelfde hoogwaardige, maar laagdrempelige notariële dienstverlening voorstaan. André Bosscher en Jan Janssens zullen samen met het gehele team met onverminderd enthousiasme het gecombineerde kantoor voortzetten in Groningen.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven