Françoisprijs 2018 voor Utrecht-alumna Julie Albers

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Julie Albers

Julie Albers heeft de Françoisprijs 2018 ontvangen voor haar masterscriptie ‘Mensenrechten en klimaatverandering, de bescherming van het recht op leven van personen van de huidige en toekomstige generaties’.

Een keer per twee jaar wordt de  Françoisprijs uitgereikt voor de beste masterscriptie op het gebied van internationaal publiekrecht of internationaal privaatrecht, een prijs van tweeduizend euro. De prijs is een initiatief van de KNVIR (Koninklijke Nederlandse Vereniging Voor Internationaal Recht). Julie Albers studeerde in 2017 af op het onderwerp ‘mensenrechten en klimaatverandering’ aan de LLM Public International Law van de Universiteit Utrecht. Op basis van originaliteit, diepgaand begrip van het internationaal recht en de gebruikte taal werd haar scriptie uitgekozen voor de Françoisprijs 2018.

Benieuwd naar het juryrapport en haar scriptie? Klik hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top