Ga mee op studiereis naar Yad Vashem!

Ben je als politieagent werkzaam in Amsterdam? En wil jij ervoor zorgen dat de Amsterdamse Joodse gemeenschap zich veiliger en meer begrepen voelt? Ga dan met ons mee op deze leerzame en unieke studiereis naar Yad Vashem!

Delen:

Wij organiseren van 25 november t/m 1 december 2022 het seminar “Holocausteducatie voor politie en justitie” bij herinneringscentrum Yad Vashem in Jeruzalem. Maak beter kennis met onderwerpen die vandaag de dag nog steeds spelen binnen de Amsterdamse Joodse gemeenschap, zoals antisemitisme en de Tweede Wereldoorlog. Het seminar is speciaal ontwikkeld voor rechtshandhavers om hen op professioneel vlak te versterken. Op deze manier kan de politie de Joodse gemeenschap beter van dienst zijn.

Liefhebbers kunnen ook mee op excursie naar Tel Aviv, Ramallah of Bethlehem.

Deelname is uitsluitend op persoonlijke titel!

Wij zoeken enthousiaste agenten, die een verschil willen maken voor Amsterdam en Amsterdammers. Aanmelden kan door het sturen van een korte motivatie t.a.v. Naomi Mestrum via cidi@cidi.nl. Ook voor vragen kun je op dit adres terecht of bellen naar: 070-3646862. De deadline voor aanmeldingen is 19 september 2022!

De studiereis wordt gefinancierd uit de restitutie van Joodse erfpachtgelden van de Gemeente Amsterdam. Daarom hoeven deelnemers slechts € 500,- eigen bijdrage te betalen.  Dit bedrag is inclusief: vliegticket, hotelkosten (halfpension), seminar en lunches in Yad Vashem, en excursies die deel uitmaken van het vaste programma. Vanwege deze specifieke subsidie en focus komen alleen politie die in Amsterdam actief zijn in aanmerking.

Je kunt ook hier nog alle informatie rustig teruglezen op onze website. 

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven