Geïnteresseerd in een masteropleiding in Maastricht?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Op 17 november kunnen studenten zich laten informeren over de verschillende masteropleidingen van Universiteit Maastricht. Er zijn facultaire presentaties en rondleidingen door bijvoorbeeld de universiteitsbibliotheken.

De Universiteit Maastricht staat bekend om het Probleemgestuurd Onderwijs (PGO), aldus de website van de universiteit. Studenten kunnen rekenen op innovatief, kleinschalig onderwijs, dat zich richt op het analyseren en oplossen van complexe real life issues. Tijdens de open dag op 17 november kunnen de bezoekers presentaties en workshops volgen en actief kennismaken met het PGO.

Meer informatie? Klik hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top