Gouden Peer én Gouden Stoofpeer naar NautaDutilh

Voor het eerst in de prille geschiedenis van de verkiezing van de Gouden Peer zijn er twee juristen van hetzelfde advocatenkantoor tot Gouden Peer, respectievelijk Gouden Stoofpeer gekozen. Deze eer is prof mr. Christel Grundmann en mr. Larissa Silverentand van NautaDutilh te beurt gevallen.

Een primeur is ook dat de Gouden Peer en Stoofpeer (voor de beste jurist onder de 35 jaar) door twee vrouwen werd gewonnen. De verkiezing van de Gouden Peer en Stoofpeer wordt sinds 2007 door het tijdschrift Mr. georganiseerd. Tot nu toe werden op elf rechtsgebieden Peren en Stoofperen uitgereikt.

gouden_peer_1.jpgGrundmann werd door de 25 meeste vooraanstaande specialisten op het gebied van effectenrecht gekozen als beste jurist op dit terrein. Zij is behalve partner bij NautaDutilh ook hoogleraar in Tilburg. Op de vraag wat haar ambitie is, antwoordde zij: "Ja, ik durf het haast niet te zeggen, en het zal wel nooit werkelijkheid worden, maar, ja, ik zou het een enorme uitdaging vinden om met een aantal inspirerende vakgenoten de Wet op het financieel toezicht (Wft) te herschrijven. Ik zal niet beweren dat het broddelwerk is, maar de Wft is te gehaast tot stand gekomen, en er is wel het een en ander voor verbetering vatbaar. Ik zou dat voor mijn pensioen, over zes jaar, graag doen. Ik ben nu al volstrekt gelukkig, maar dan zou ik nog gelukkiger zijn."

stoofpeer_1.jpgSilverentand (29) werd vorig jaar tot partner bij NautaDutilh benoemd. Op de vraag waarom zij de Gouden Stoofpeer heeft gewonnen, antwoordt zij: "Omdat ik altijd voor tot het uiterste ga voor mijn cliënten en daarbij door hele goede mensen wordt ondersteund bij NautaDutilh".

 

 

 

 

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven