Grant Thornton breidt juridische dienstverlening uit met webshop Legal docs

Legal Service van Grant Thornton introduceert een nieuw juridisch online product onder de naam Legal docs. Via de webshop van Legal docs kan iedereen juridische documenten opstellen en kopen zonder tussenkomst van een jurist.

Delen:

Grant Thornton ziet in de markt een toenemende vraag naar juridische documenten zonder advies. Met Legal docs speelt zij daarop in om ondernemers te ondersteunen en te ontzorgen. Bestuursvoorzitter Marcel Welsink spreekt met trots over deze innovatie. “Het is belangrijk om mee te bewegen met de markt en op nieuwe manieren de samenwerking te zoeken met onze (potentiële) klanten. Niet alleen kleine ondernemingen zonder jurist zijn hier echt mee geholpen. Ook HR-medewerkers van grotere ondernemingen nemen we werk uit handen.”

Legal Services van Grant Thornton

In Legal docs zitten nu 28 arbeidsrechtelijke en ondernemingsrechtelijke documenten in vijf categorieën: geheimhouding, leveranciers, ondernemen, personeel en privacy & persoonsgegevens. “Dat gaan we geleidelijk aan uitbouwen”, licht Welsink toe. “Het proces is volledig geautomatiseerd ingericht, zonder tussenkomst van een jurist. Op het moment dat iemand toch meer hulp nodig heeft of meer maatwerk wenst, staat Legal Services natuurlijk klaar voor advies en begeleiding.” Het kopen van een document is een fluitje van een cent. “Met alle informatie bij de hand hebt, is het in vijf minuten gedaan.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven