Gratis cursus: ‘Recente rechtspraak Strafrecht 2021-I’

Delen:

In deze online cursus gaat mr. W.J. Ausma in op verschillende arresten met betrekking tot zowel actief als passief geweld. Hij bespreekt onder meer een arrest betreffende een ruzie over een taxirit, betrapping tijdens inbraak en het arrest aangaande de ‘’Blokkeerfriezen.’’
Tevens wordt jurisprudentie over strafvermindering in hoger beroep, mishandeling en niet-ontvankelijkheid van het OM door ernstige vormverzuimen besproken.

Na afloop van deze cursus:

  • bent u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de jurisprudentie met betrekking tot het Strafrecht;
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in de dagelijkse praktijk.

Vraag hier de gratis cursus aan

Over de docent

mr. W.J. Ausma
Willem Jan Ausma is sinds 1995 advocaat en onderscheidt zich volgens anderen door zijn moderne, zakelijke uitstraling en zijn krachtige pleidooien en gloedvolle betogen. Hij geldt als een van de toonaangevende advocaten in Utrecht en heeft al veel cliënten bijgestaan in spraakmakende zaken waaronder de Hofstadzaak (Jason W.) en samen met Onno de Jong het Passageproces (Fred R.), het grootste liquidatieproces in de Nederlandse strafrechtgeschiedenis.

Willem Jan Ausma is auteur van diverse juridische uitgaven, redacteur van het tijdschrift Praktijkwijzer Strafrecht, doceert bij diverse opleidingsinstituten, geeft geregeld gastcolleges en lezingen en is blogger bij het blad Mr.

Probeer nu een gratis proefcursus

Ervaar zelf het gemak van online nascholen bij PO-Online. Maak kennis met ons cursusaanbod en probeer gratis en vrijblijvend een proefcursus ter waarde van 1, 2 of 3 PO-punten. U kunt alle onderstaande proefcursussen volgen. Voor één cursus naar keuze krijgt u de punten toegekend:

Waarom nascholen bij PO-Online?

U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met de online nascholing van PO-Online krijgt u onbeperkt toegang tot een uitgebreid aanbod van cursussen die u kunt volgen op een moment dat het voor u uitkomt. Wordt u even weggeroepen door een belangrijke cliënt? U kunt onze cursussen pauzeren en hervatten op ieder moment.

  • Onbeperkt toegang tot ruim 90 cursussen, speciaal ontwikkeld voor de advocatuur
  • Ook toegang tot de pakketten voor notarissen, accountants en fiscalisten (in totaal ruim 260 onderwerpen)
  • Vooraanstaande docenten
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Keuze uit meerdere abonnementen

Zomeractie

Wilt u liever direct een abonnement afsluiten? Wanneer u dit  vóór 16 september doet krijgt u eenmalig €100,- euro korting of een Google Home Speaker cadeau. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op: www.po-online.nl/mr-actie

Wilt u meer informatie?

Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven