Skills

Gratis online cursus ‘De 403-verklaring’

De 403-verklaring is onderdeel van het zogeheten ‘groepsregime’. Dit is een wettelijke voorziening die het mogelijk maakt dat een afhankelijke groepsmaatschappij niet een eigen jaarrekening hoeft te publiceren. Hoewel de wettelijke regeling er op het eerste oog eenvoudig uitziet, roept de regeling in de praktijk veel vragen op. Naast het theoretisch kader van de regeling, komen ook vooral de vragen die in de praktijk spelen ten aanzien de hoofdelijkheid, de terugwerkende kracht en de beëindiging van de voorziening in deze cursus aan de orde.

In de gratis online cursus ‘De 403-verklaring’ vertelt hoogleraar en advocaat Steef Bartman, deskundig op het gebied van aansprakelijkheidsverklaringen, u alle ins en outs over deze groepsfaciliteit.

De auteur:

prof. mr. S.M. Bartman
Steef Bartman is al ruim 25 jaar actief als advocaat op het gebied van ondernemingsrecht. Hij adviseert ondernemers, aandeelhouders, bestuurders en faillissementscuratoren en staat hen bij in onder meer aansprakelijkheidskwesties, medezeggenschapsgeschillen, enquêteprocedures en bij vraagstukken van herstructurering. Ook ondersteunt hij onderzoekscommissies in de publieke en semipublieke sector. Daarnaast treedt hij regelmatig op als arbiter voor het Nederlands Arbitrage Instituut. Steef Bartman is behalve advocaat ook sinds 2003 hoogleraar Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden, alsmede oprichter en hoofdredacteur van het Engelstalige tijdschrift European Company Law.

Actie: gratis proefcursus

U kunt nu een online proefcursus van PO-Online uitproberen. Deze cursus levert u ook nog eens 2 PO-punten op. Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of online nascholing bij u past.

U kunt kiezen uit één van onderstaande cursussen:

Waarom kiest u voor PO-Online?

  • Ruim cursusaanbod
  • Toegang tot ons cursusaanbod voor accountant, fiscalisten en notarissen
  • Vakinhoudelijk en praktijkgericht
  • De beste docenten

Wilt u kennismaken met online nascholen, vraag dan hier de cursus aan.

Benieuwd naar de gratis online cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Recente vacatures

Recente vacatures

Druk hier – TravelEssence (Rectangle)