Gratis online cursus ‘Ontwikkelingen Relatievermogensrecht en Familierecht’

In deze cursus bespreken mr. dr. L.H.M.  Zonnenberg en prof. mr. P.  Vlaardingerbroek relevante actuele onderwerpen en uitspraken in hun vakgebied. Zij gaan daarbij onder andere in op de Wet herziening partneralimentatie, het Wetsvoorstel pensioenverdeling bij scheiding en ze geven hun eigen visie op opvallende jurisprudentie.

Delen:

Na afloop van deze cursus:

  • bent u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de jurisprudentie omtrent het relatievermogensrecht en familierecht;
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Vraag de gratis cursus aan

De auteurs

mr. dr. L.H.M. Zonnenberg
Louis Zonnenberg is docent bij diverse postdoctorale specialisatieopleidingen, oud-voorzitter van de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars) en raadsheer-plaatsvervanger in de familiekamers van de gerechtshoven ‘s-Gravenhage en Amsterdam. Daarnaast is hij auteur van het boek Scheidingsmediation en van het handboek Het Verrekenbeding en tevens is hij redactielid van het tijdschrift voor scheidingsrecht (het EB) en van Rechtspraak Familierecht.

prof. mr. P. Vlaardingerbroek
Paul Vlaardingerbroek is emertitus hoogleraar Familie- en Jeugdrecht aan de Law School van Tilburg University. Hij is daarnaast rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Rotterdam en raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch. Tevens is hij voorzitter van de sectie Jeugd van de Raad voor Strafrechttoepassing en Jeugdbescherming en voorzitter van de Raad van Toezicht van het Centrum Internationale Kinderontvoering. Paul Vlaardingerbroek heeft veelvuldig gepubliceerd over het Familie- en jeugdrecht in ruime zin.

Gratis online proefcursus

Nascholen waar en wanneer het u uitkomt? Het kan met PO-Online. U kunt nu gratis een online proefcursus van PO-Online uitproberen. Bovendien levert deze cursus u ook nog eens 2 PO-punten op. Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of online nascholen bij u past.

U kunt kiezen uit onderstaande cursussen:

Waarom nascholen bij PO-Online?

  • Onbeperkt PO-punten halen
  • Meer dan 90 onderwerpen
  • Altijd en overal toegang tot relevante informatie
  • Vooraanstaande docenten
  • Vakinhoudelijk en actueel

Wilt u kennismaken met online nascholen, vraag dan hier de cursus aan.

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven