Gratis online cursus: ‘Recente rechtspraak Arbeidsrecht 2021-I’

In deze cursus gaat mr. F. Chorus in op de i-grond en de vervaltermijn voor het indienen van een WWZ-verzoek. Hij neemt bijbehorende relevante jurisprudentie met u door en bespreekt tot slot een uitspraak over de kwalificatie van de arbeidsverhoudingen tussen Deliveroo en haar bezorgers.

Delen:

Na afloop van deze cursus:

  • bent u op de hoogte van de belangrijkste jurisprudentie op het gebied van arbeidsrecht van het tweede kwartaal van 2021;
  • kunt u relevante onderdelen van besproken jurisprudentie in de dagelijkse praktijk toepassen.

Vraag de gratis cursus aan

De auteur
mr. F.A. Chorus

Felix Chorus is partner en arbeidsrechtspecialist bij De Koning Vergouwen Advocaten te Amsterdam. Hij studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden en werd in 2005 beëdigd als advocaat. Felix Chorus heeft ruime ervaring opgebouwd in complexe arbeidsrechtzaken van diverse aard. Naast zijn werk geeft Felix Chorus regelmatig cursussen en gastcolleges, publiceert hij in juridische vakbladen en verzorgt hij seminars.

Probeer nu een gratis proefcursus
Ervaar zelf het gemak van online nascholen bij PO-Online. Maak kennis met ons cursusaanbod en probeer gratis en vrijblijvend een proefcursus ter waarde van 1, 2 of 3 PO-punten. U kunt alle onderstaande proefcursussen volgen. Voor één cursus naar keuze krijgt u de punten toegekend:

Waarom nascholen bij PO-Online?
U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met de online nascholing van PO-Online krijgt u onbeperkt toegang tot een uitgebreid aanbod van cursussen die u kunt volgen op een moment dat het voor u uitkomt. Wordt u even weggeroepen door een belangrijke cliënt? U kunt onze cursussen pauzeren en hervatten op ieder moment.

  • Onbeperkt toegang tot ruim 90 cursussen, speciaal ontwikkeld voor de advocatuur
  • Ook toegang tot de pakketten voor notarissen, accountants en fiscalisten (in totaal ruim 260 onderwerpen)
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Vooraanstaande docenten
  • Keuze uit meerdere abonnementen

Wilt u kennismaken met online nascholen, vraag dan hier een cursus aan.

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven