Gratis online cursus: ‘Recente rechtspraak Arbeidsrecht 2021-II’

Delen:

In deze proefcursus van PO-Online bespreekt mr. F. Chorus vier belangwekkende uitspraken. De eerste twee betreffen de e-grond (verwijtbaar handelen), de derde gaat over een ontslag op staande voet, en de laatste gaat over de vraag of Booking.com onder het bedrijfstakpensioenfonds valt of niet.

Na het volgen van deze cursus:

  • bent u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de jurisprudentie met betrekking tot het arbeidsrecht;
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in de dagelijkse praktijk.

Vraag hier de gratis cursus aan

Over de docent

mr. F.A. Chorus
Felix Chorus is partner en arbeidsrechtspecialist bij De Koning Vergouwen Advocaten te Amsterdam. Hij studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden en werd in 2005 beëdigd als advocaat. Felix heeft een grote ervaring opgebouwd in complexe arbeidsrechtzaken van diverse aard. Naast zijn werk geeft hij regelmatig cursussen en gastcolleges, publiceert hij in juridische vakbladen en verzorgt hij seminars.

Probeer nu een gratis proefcursus

Ervaar zelf het gemak van online nascholen bij PO-Online. Maak kennis met ons kwalitatief hoogstaande cursusaanbod en probeer gratis en vrijblijvend een proefcursus ter waarde van 1, 2 of 3 PO-punten. U kunt alle onderstaande proefcursussen volgen. Voor één cursus naar keuze krijgt u de punten toegekend:

 Waarom nascholen bij PO-Online?

U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met de online nascholing van PO-Online krijgt u onbeperkt toegang tot een uitgebreid aanbod van cursussen die u kunt volgen op een moment dat het voor u uitkomt. Wordt u even weggeroepen door een belangrijke cliënt? U kunt onze cursussen pauzeren en hervatten op ieder moment.

  • Onbeperkt toegang tot ruim 90 cursussen, speciaal ontwikkeld voor de advocatuur
  • Ook automatisch toegang tot de pakketten voor notarissen, accountants en fiscalisten (in totaal ruim 260 onderwerpen)
  • Vooraanstaande docenten
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Keuze uit meerdere abonnementen

Wilt u kennismaken met de online nascholing van PO-Online?

Vraag dan hier gratis en vrijblijvend een proefcursus aan.

Wilt u meer weten over PO-Online?

Dan kunt u hier meer informatie vinden over ons uitgebreide cursusaanbod, proefcursussen en abonnementen. U kunt ook contact met ons opnemen via de volgende kanalen:

Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven