Gratis online cursus: ‘Recente rechtspraak Strafrecht 2021-III’

Er zijn veel onduidelijkheden rondom de nieuwe Wet straffen en beschermen. In deze proefcursus bespreekt mr. W.J. Ausma de uitspraak van de beroepscommissie over deze wet en neemt de gevolgen die deze wet met zich meebrengt met u door.

Delen:

Tevens spreekt hij over mediation en neemt hij relevante jurisprudentie met u door over onder meer integriteit ambtsedig pv, overschrijding redelijk termijn en de inzet van een undercoveragente.
Tot slot behandelt hij een uitspraak waarin er sprake is van een leugenachtige verklaring en het opleggen van een tbs ondanks de weigering om mee te werken aan een onderzoek.

Na het volgen van deze strafrecht cursus:

  • bent u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de jurisprudentie met betrekking tot het strafrecht;
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in de dagelijkse praktijk.

Over de docent

mr. W.J. Ausma
Willem Jan Ausma is sinds 1995 advocaat en onderscheidt zich volgens anderen door zijn moderne, zakelijke uitstraling en zijn krachtige pleidooien en gloedvolle betogen. Hij geldt als een van de toonaangevende advocaten in Utrecht en heeft al veel cliënten bijgestaan in spraakmakende zaken waaronder de Hofstadzaak (Jason W.) en samen met Onno de Jong het Passageproces (Fred R.), het grootste liquidatieproces in de Nederlandse strafrechtgeschiedenis.

Willem Jan Ausma is auteur van diverse juridische uitgaven, redacteur van het tijdschrift Praktijkwijzer Strafrecht, doceert bij diverse opleidingsinstituten, geeft geregeld gastcolleges en lezingen en is blogger bij het blad Mr.

Probeer nu een gratis proefcursus

Ervaar zelf het gemak van online nascholen bij PO-Online. Maak kennis met ons cursusaanbod en probeer gratis en vrijblijvend een proefcursus ter waarde van 1, 2 of 3 PO-punten. U kunt alle onderstaande proefcursussen volgen. Voor één cursus naar keuze krijgt u de punten toegekend:

Waarom nascholen bij PO-Online?

U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met de online nascholing van PO-Online krijgt u onbeperkt toegang tot een uitgebreid aanbod van cursussen die u kunt volgen op een moment dat het voor u uitkomt. Wordt u even weggeroepen door een belangrijke cliënt? U kunt onze cursussen pauzeren en hervatten op ieder moment.

  • Onbeperkt toegang tot ruim 90 cursussen, speciaal ontwikkeld voor de advocatuur
  • Ook automatisch toegang tot de pakketten voor notarissen, accountants en fiscalisten (in totaal ruim 260 onderwerpen)
  • Vooraanstaande docenten
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Keuze uit meerdere abonnementen

Profiteer nu van onze eindejaarsactie!

Tot en met 31 december 2021 kunt u gebruik maken van onze aantrekkelijke eindejaarsactie en krijgt u – naast onbeperkt toegang tot ons gehele cursusaanbod –

eenmalig €100,- korting of een Google Nest Hub 2 en Chromecast V3 cadeau bij het afsluiten van een abonnement. U hebt keuze uit meerdere abonnementen.

Wilt u meer weten over PO-Online?

Dan kunt u hier meer informatie vinden over ons uitgebreide cursusaanbod, proefcursussen en abonnementen. U kunt ook contact met ons opnemen via de volgende kanalen:
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven