GRATIS ONLINE CURSUS: ‘RECENTE RECHTSPRAAK STRAFRECHT 2021-III’

Delen:

Er zijn veel onduidelijkheden rondom de nieuwe Wet straffen en beschermen. In deze proefcursus bespreekt mr. W.J. Ausma de uitspraak van de beroepscommissie over deze wet en neemt de gevolgen die deze wet met zich meebrengt met u door.

Tevens spreekt hij over mediation en neemt hij relevante jurisprudentie met u door over onder meer integriteit ambtsedig pv, overschrijding redelijk termijn en de inzet van een undercoveragente.

Tot slot behandelt hij een uitspraak waarin er sprake is van een leugenachtige verklaring en het opleggen van een tbs ondanks de weigering om mee te werken aan een onderzoek.

Na het volgen van deze cursus strafrecht:

  • bent u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de jurisprudentie met betrekking tot het strafrecht;
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in de dagelijkse praktijk.

Vraag de gratis proefcursus aan

De auteur

W.J. Ausma
Willem Jan Ausma is sinds 1995 advocaat en onderscheidt zich door zijn moderne zakelijke uitstraling en zijn krachtige pleidooien en gloedvolle betogen. Hij geldt als een van de toonaangevende advocaten in Utrecht en heeft al veel cliënten bijgestaan in spraakmakende zaken waaronder de Hofstadzaak (Jason W.) en samen met Onno de Jong het Passageproces (Fred R.), het grootste liquidatieproces in de Nederlandse strafrechtgeschiedenis.

Willem Jan Ausma is auteur van diverse juridische uitgaven, redacteur van het Tijdschrift Praktijkwijzer Strafrecht, doceert bij diverse opleidingsinstituten, geeft geregeld gastcolleges en lezingen en is blogger bij het blad Mr.

Probeer vrijblijvend een gratis proefcursus

Ervaar nu zelf het gemak van online nascholen bij PO-Online. Maak kennis met ons cursusaanbod en probeer gratis en vrijblijvend een proefcursus ter waarde van 1, 2 of 3 PO-punten. U kunt alle onderstaande proefcursussen volgen. Voor één cursus naar keuze krijgt u de punten toegekend:

Ontdek onze proefcursussen

Waarom nascholen bij PO-Online?

Of u nu op zoek bent naar inhoudelijke verdieping of bovenop de activiteiten wilt zitten: met ruim 90 verschillende onderwerpen vindt u bij PO-Online altijd wel cursussen die aansluiten bij uw interesses en leerbehoeften.

  • Onbeperkt PO-punten halen
  • Direct toegang tot ruim 90 cursussen
  • Vooraanstaande docenten
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Keuze uit meerdere abonnementen

Profiteer nu van onze eindejaarsactie!

Tot en met 31 december 2021 kunt u gebruik maken van onze aantrekkelijke eindejaarsactie en krijgt u – naast onbeperkt toegang tot ons gehele cursusaanbod – eenmalig €100,- korting of een Google Nest Hub 2 en Chromecast V3 cadeau bij het afsluiten van een abonnement*. U hebt keuze uit meerdere abonnementen.

Ontdek onze eindejaarsactie

Wilt u meer weten over PO-Online?

Dan kunt u hier meer informatie vinden over ons uitgebreide cursusaanbod, proefcursussen en abonnementen. U kunt ook contact met ons opnemen via de volgende kanalen:

Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

*Actievoorwaarden van toepassing

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven