Groningse docenten gaan strijd aan

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Jaarlijks organiseren de Faculteit Rechtsgeleerdheid en de JFV de Docent van het Jaar-verkiezing. Op maandag 10 december zullen de docenten de strijd aangaan voor deze felbegeerde titel.

De Docent van het Jaar-verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd. Anders dan voorgaande jaren, is dat er vier, in plaats van drie, docenten genomineerd zijn. Bovendien zijn er nu twee prijzen te winnen: de publieksprijs en de juryprijs. Op maandag 10 december gaan de docenten vanaf 15.00 uur elkaar de strijd aan. Wil je weten wie er genomineerd zijn en wil je bij deze spannende strijd aanwezig zijn? Ga naar de Facebookpagina van JFV Groningen.

 

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top