HabrakenRutten breidt uit

HabrakenRutten heeft per 1 september 2021 haar kantoor uitgebreid met een partner in IT, Jan Brölmann, en een senior medewerker, Stephanie Wagenaar, met focus op projectfinanciering in de energiesector.

Delen:

Stephanie Wagenaar en Jan Brolmann

Jan Brölmann is een specialist in IT, privacy, (out- en cloud) sourcing, cloud computing en big data en heeft daarnaast brede proceservaring. Stephanie Wagenaar is begonnen in de advocatuur en specialiseerde zich daarna als bedrijfsjurist in de olie- en gasindustrie. Ze heeft een bijzondere focus op projectfinancieringen. Peter Habraken: “Met de komst van Jan en Stephanie zetten we opnieuw een stap in de groei van ons kantoor. Data en technologie wordt een steeds belangrijker onderdeel van alle sectoren, waaronder de infrastructuur-, vastgoed- en energiesector. De jarenlange kennis en ervaring van Jan en Stephanie in IT en projectfinancieringen past volledig binnen de behoefte van ons kantoor.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven