Handelsvertegenwoordiging in Duitsland

Delen:

De Nederlands-Duitse HandelskamerWanneer de wettelijke voorwaarden voor een handelsvertegenwoordiging in Duitsland niet geheel bekend zijn, kan het lastig zijn hieraan te voldoen. De Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) organiseert daarom op donderdag 16 september 2010 van 14 tot 17.30 uur bij advocatenkantoor CMS Derks in Arnhem een seminar met als onderwerp ‘Handelsvertegenwoordiging in Duitsland’.

De deelnemers worden hier geïnformeerd over de aspecten en mogelijkheden waarop bij het sluiten van een agentuurovereenkomst volgens de Duitse wetgeving gelet moet worden. Daarbij wordt er aandacht besteedt aan de afwijkingen ten opzichte van het Nederlandse recht op dit gebied en er worden praktische voorbeelden gegeven. ‘Als je het op de juiste manier aanpakt, kun je je commerciële slagkracht met een handelsagent in Duitsland absoluut verbeteren’, zegt Ton Heebing van CMS Derks Star Busmann. Het seminar richt zich op managers uit het bedrijfsleven, die in Duitsland zaken willen doen en daarbij geïnteresseerd zijn in een handelsvertegenwoordiging, maar ook op hen die al een vertegenwoordiging hebben opgezet. Het maximale aantal deelnemers bedraagt 25 personen. Na de bijeenkomst is er tijdens een borrel gelegenheid voor het stellen van vragen. Partners van dit seminar zijn de juridische dienstverleners CMS Derks Star Busmann en CMS Hasche Sigle.

De deelnamekosten bedragen 199,- euro (excl. BTW). Leden van de Nederlands-Duitse Handelskamer krijgen 20 procent korting.

Andere rechtelijke seminars m.b.t. Duitsland (over arbeidsrecht, M&A, contracten, ondernemingsrecht, verrekeningsprijzen, belastingrecht etc.) vindt u onder www.dnhk.org/seminars.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven