Hasnaa Beni Driss wint eerste Loyens & Loeff Law & Tax ECHO Award

Delen:

Winnares Hasnaa met minister Ingrid van Engelshoven

Tijdens de uitreiking van de ECHO Awards is op 20 september de eerste Loyens & Loeff Law & Tax Award gewonnen door Hasnaa Beni Driss. De 25-jarige Hasnaa is geboren in Marokko, op haar derde naar Nederland verhuisd en studeert nu Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. In het juryrapport werd ze onder meer geprezen vanwege haar enorme doorzettingsvermogen en het leiderschap dat zij heeft getoond, waarbij zij zich heeft ontwikkeld tot cum laude student.

Het doel van de ECHO Award is om positieve aandacht te genereren voor individuele successen van studenten uit de multiculturele samenleving. Studenten die in aanmerking komen voor een ECHO Award zijn succesvolle studenten met een niet-westerse achtergrond die zich onderscheiden vanwege bijvoorbeeld hun bovenmatige studieprestaties, bruggenbouwers kwaliteiten of actieve maatschappelijke betrokkenheid. Bram Linnartz, Loyens & Loeff: “Net als ECHO geloven wij in de kracht van diversiteit en zien wij het als een noodzaak voor de toekomst om continu in diversiteit te investeren. Dat is de reden dat we partner zijn geworden van ECHO en de eerste Loyens & Loeff Law & Tax award hebben uitgereikt. De drie talenten die waren genomineerd zijn inhoudelijk allemaal ijzersterk en hebben inspirerende verhalen. Hun ambitie en inzet om wat van hun toekomst te maken, zijn indrukwekkend. Hasnaa toont bovendien het leiderschap en de moed die nodig zijn om bij te dragen aan verandering.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven