Hasnaa Beni Driss wint eerste Loyens & Loeff Law & Tax ECHO Award

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Winnares Hasnaa met minister Ingrid van Engelshoven

Tijdens de uitreiking van de ECHO Awards is op 20 september de eerste Loyens & Loeff Law & Tax Award gewonnen door Hasnaa Beni Driss. De 25-jarige Hasnaa is geboren in Marokko, op haar derde naar Nederland verhuisd en studeert nu Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. In het juryrapport werd ze onder meer geprezen vanwege haar enorme doorzettingsvermogen en het leiderschap dat zij heeft getoond, waarbij zij zich heeft ontwikkeld tot cum laude student.

Het doel van de ECHO Award is om positieve aandacht te genereren voor individuele successen van studenten uit de multiculturele samenleving. Studenten die in aanmerking komen voor een ECHO Award zijn succesvolle studenten met een niet-westerse achtergrond die zich onderscheiden vanwege bijvoorbeeld hun bovenmatige studieprestaties, bruggenbouwers kwaliteiten of actieve maatschappelijke betrokkenheid. Bram Linnartz, Loyens & Loeff: “Net als ECHO geloven wij in de kracht van diversiteit en zien wij het als een noodzaak voor de toekomst om continu in diversiteit te investeren. Dat is de reden dat we partner zijn geworden van ECHO en de eerste Loyens & Loeff Law & Tax award hebben uitgereikt. De drie talenten die waren genomineerd zijn inhoudelijk allemaal ijzersterk en hebben inspirerende verhalen. Hun ambitie en inzet om wat van hun toekomst te maken, zijn indrukwekkend. Hasnaa toont bovendien het leiderschap en de moed die nodig zijn om bij te dragen aan verandering.”

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Rijksoverheid zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top