Hekkelman Advocaten zet groei door met drie nieuwe partners

Hekkelman Advocaten heeft drie nieuwe partners benoemd en een nieuwe advocaat aangetrokken voor de secties Overheid & Vastgoed en Ondernemingsrecht.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het gaat om Marieke Thijssen, Joost Mosselman, Matthijs Mutsaers en Valerie Kruijtzer. Tycho Lam, managing partner, toont zich bijzonder tevreden met de uitbreiding van Hekkelman Advocaten: “We zijn trots op de groei die ons kantoor doormaakt. Het toont onze ambities en laat zien dat de groei die we nu al een aantal jaren doormaken van structurele aard is.”

Marieke Thijssen is benoemd tot salary partner. Zij is sinds 2012 werkzaam bij Hekkelman Advocaten op de sectie overheid en vastgoed. Joost Mosselman maakt de overstap naar Hekkelman en treedt toe als partner bij de sectie Ondernemingsrecht, vanuit zijn specialisatie in het IT- en privacyrecht. Ook Matthijs Mutsaers is een nieuw gezicht bij Hekkelman en treedt toe als partner bij de sectie Overheid & Vastgoed. Valerie Kruijtzer maakt als advocaat de overstap om de sectie Ondernemingsrecht te versterken met haar specialisatie in het IT- en handelsrecht.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top